1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2018 20:25

Κομοτηνή εναντίον του Ηρακλή 18 χρόνια μετά!

Η Κομοτηνή επανέρχεται στην έδρα της και θα υποδεχτεί τον Ηρακλή σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League (7η αγωνιστική, 24/11, 19.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Θεμελής).

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι για το πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια. Τη σεζόν 1998-99 ο Ηρακλής είχε νικήσει και τους δύο αγώνες με 3-0 στην Κομοτηνή και 3-1 στο Κατσάνειο. Την σεζόν 1997-98 ο Ηρακλής είχε νικήσει 3-2 σετ στην Κομοτηνή και είχε νικήσει 3-1 σετ στο Κατσάνειο. Στις 7 Οκτωβρίου 2018 ο Ηρακλής νίκησε στη Μίκρα την Κομοτηνή με 3-1 (25-27, 25-17, 25-20, 25-19) για την Α΄φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Η Κομοτηνή ετοιμάζεται να δώσει τον έκτο αγώνα της στο πρωτάθλημα διεκδικώντας την δεύτερη νίκη της. Η πρώτη ήταν με 3-1 σετ επί της ΑΕΚ ωστόσο έχει ήδη στο ενεργητικό της 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ηλία Κρεούζη.

Ο Ηρακλής προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενους αγώνες που έχει ηττηθεί με 3-2 σετ και θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί. Είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Ο προπονητής του «γηραιού» Γιάννης Ορφανός αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Κώστας Προύσαλης και ο Θανάσης Ντίνας ταλαιπωρούνται με προβλήματα στη μέση τους, ο Βασίλης Μούχλιας αναρρώνει από το διάστρεμμα, ενώ και ο Βραζιλιάνος ακραίος Κλίντι κάνει θεραπεία στο δεξί πόδι του μετά από τραυματισμό στο δεύτερο σερβις του αγώνα με τον Εθνικό. .

Γιάννης Καβαρατζής: «Με τη δύναμη της έδρας»

Ο Γιάννης Καβαρατζής δήλωσε για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Ρίχνουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο που είναι κοντά στα δικά μας στάνταρ. Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουμε και πάλι στην έδρα μας με δράση σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με την δύναμη που μας δίνει η έδρα μας πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την νίκη. Το σίγουρο είναι πως και αυτή τη φορά θα παλέψουμε για το καλύτερο και για την καλύτερη συγκομιδή πόντων και βαθμών».

Λάμπης Μπαμπαλιούτας: «Κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη»

Ο λίμπερο του Ηρακλή Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Βλέπουμε ότι χάνουμε συνέχεια έστω κι αν παίρνουμε κάποιους βαθμούς. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αν έχουμε κάποια προβλήματα ή κάτι μας φταίει πάντα. Πάμε να κάνουμε μια αρχή, να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε, δεν έχει σημασία αν είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, μετακινήσεις ή τραυματισμούς, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, η ομάδα έχει δυνατότητές αλλά δεν αρκεί μόνο στα λόγια πρέπει να το κάνουμε και μέσα στο γήπεδο επιτέλους και νομίζω πως είναι ο μοναδικός σκοπός που ξεκινάμε να πάμε στην Κομοτηνή».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Γεωργουλέας. Επόπτες: Κατσιάρας, Αρβανίτης. Γραμματεία: Καλιγέρη.

PAOK Sports Arena 18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Μ.Γ.Σ.Εθνικός ΑλεξανδρούποληςΔιαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Κακάτσιου, Ανθυμίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.

3ο Λύκειο Κομοτηνής 19.00: Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Θεμελής. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Βασιλάκης, Τονονίδης. Γραμματεία: Μιχαλιτσούδη

Δευτέρα 26 Noεμβρίου 2018

Μετς 17.00 (ΕΡΤ-2): Α.Ε.Κ. - Γ.Α.Σ.ΠαμβοχαϊκόςΔιαιτητές: Ονόπας, Μυλωνάκης. Παρατηρητές: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Νικάκης, Κυργιαλάνη. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ρεπό ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ