1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-01-2018 13:29

To... σόου του Τζιουμάκα στην Ιταλία (video)

Την Κυριακή, η Καστελάνα Γκρότε νίκησε με 3-2 την Μόντσα για τη 19η αγωνιστική του καμπιόνατο με τον Γιώργο Τζιουμάκα να σημειώνει 32 πόντους.
Ήταν μάλιστα καθοριστικός στο τάι μπρέικ παίρνοντας 4 συνεχόμενους άσσους. Δείτε το βίντεο.

Media

Σχετικά άρθρα

  • Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Τζιουμάκας λόγω κορονοϊού
    Αντίστροφα μετράει για να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα ο Γιώργος Τζιουμάκας. Η περιπέτεια του διεθνή αθλητή μας, στο Ιρανικό πρωτάθλημα και στη Σαχνταμπ Γιαζντ, είχε πρόωρο τέλος λόγω κορονοϊού.
  • Η αλήθεια για την παραίτηση Ανδρεόπουλου
    Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Εθνικής ανδρών στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος αναμένεται στην ακριτική πόλη απόψε το βράδυ και μετά από συνάντηση και με τον Μάριο Γκιούρδα θα βγει το πόρισμα...
  • Χωρίς Τζούριτς και Κοκκινάκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού
    Σημαντικές επιστροφές είχαμε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την παρουσία των Θανάση Πρωτοψάλτη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Φράγκο και Γιώργου Τζιουμάκα στις κλήσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. 
  • Στίγγας, Εφραιμίδης, Τζιουμάκας στο North των Νέων Επιβατών
    Πέντε δυνατές ομάδες από τη Βουλγαρία, ο κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ Κάσσανδρος Στίγγας με συμπαίκτη τον Θεόφιλο Τσολάκο, ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ Δημήτρης Νιώπας με συμπαίκτη τον  παλιό πρωταθλητή του μπιτς βόλεϊ Μάνο Δημητριάδη είναι μόνο μερικές από τις πολύ δυνατές ομάδες που θα αγωνιστούν στο 1ο τουρνουά North στην παραλία των Νέων Επιβατών το προσεχές σαββατοκύριακο.
  • ΜVP ο Τζιουμάκας, νίκες για Τρεντίνο και Μόντενα
    Στους 32 πόντους σταμάτησε ο Γιώργος Τζιουμάκας στη νίκη της Καστελάνα Γκρότε με 3-2 απέναντι στην Μόντσα για τη 19η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ