1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2016 13:06

Το Αιγίνιο ανανέωσε με Στράντζαλη και βάζει στόχο Volley League!

Mετά από τρεις σεζόν στην Α2 όπου έγινε ανασυγκρότηση δυνάμεων και διεύρυνση της αγωνιστικής βάσης της ομάδας η ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Με τον Δημήτρη Αυλίδη να έχει ανανεώσει τη θητεία του στην προεδρία του συλλόγου, η νέα διοίκηση πήρε σημαντικές αποφάσεις. Πρώτα απ΄όλα κρίθηκε επιτυχημένο το έργο του προπονητή Θανάση Στράντζαλη και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του και τέθηκε στόχος η επιστροφή στην επαγγελματική κατηγορία.

Η διοίκηση της Νίκης κάνει μεγάλη προσπάθεια να ανοίξει κι άλλο τη βάση της στις υποδομές αλλά και στους υποστηρικτές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια. «Οχι μόνο αντέξαμε στα δύσκολα αλλά κάναμε και πρωταθλητισμό με την συμμετοχή μας στα μπαράζ ανόδου. Είμαστε ικανοποιημένοι και εμείς αλλά και η τοπική κοινωνία. Ξέρουμε πως βάζουμε πολύ υψηλό στόχο αλλά δε μας φοβίζει γιατί έχουμε περπατήσει και πάλι αυτό το μονοπάτι. Με τους υποστηρικτές και την τοπική κοινωνία στο πλευρό μας θα προχωρήσουμε», δήλωσε στο volleynews.gr o Δημήτρης Αυλίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ