1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2015 15:47

O σερ Kράβαρικ επιστρέφει και αναλαμβάνει το Νέστωρα!

O Αντρέι Κράβαρικ επιστρέφει στην προπονητική μετά από περίπου τρία χρόνια και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Νέστωρα Θεσσαλονίκης.

Η συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου κλείστηκε χθες βράδυ μετά και την παρέμβαση του Μιχάλη Τσιώμου που στηρίζει οικονομικά το τμήμα. Ο Κράβαρικ θα αναλάβει τα ηνία από τον Στέργιο Κακκαβά ο οποίος θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Κράβαρικ θα έχει παίκτη τον Θεόδωρο Μποζίδη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ηρακλή. Όπως είπε ο Κράβαρικ θέλει να «ξεμουδιάσει» και να επιστρέψει στο αγαπημένο του αθλημα μετά από περίπου 3 χρόνια «αποτοξίνωσης» αναλαμβάνοντας μία νοικοκυρεμένη ομάδα.

Η πρώτη προπόνηση του Κράβαρικ θα γίνει σήμερα το απόγευμα και το ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου θα γίνει το Σάββατο εντός έδρας απέναντι στη ΧΑΝΘ.

Η παρουσία του Κράβαρικ αναμένεται να βοηθήσει τον Νέστωρα αλλά και να «φωτίσει» τον Γ΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.

Ο Κράβαρικ θεωρείται δικαίως ως ένας από τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.

Έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα Ελλάδας και 6 κύπελλα ενώ οδήγησε τον Ηρακλή σε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1971 στο Μπιέστεν της Σλοβακίας. Αγωνίστηκε στην Μπρατισλάβα και το 1994 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (1995-96) και την επόμενη περίοδο φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ηρακλή και τη σεζόν 1997-98 ήταν στον Άρη με τον οποίο κατέκτησε και το Σούπερ Καπ σε βάρος του Ολυμπιακού.

Τη σεζον 1998-99 αγωνίστηκε στην ιταλική Μοντικιάρι και από το καλοκαίρι του 1999 φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή. Μετά από μία 15ετία θητείας στον Ηρακλή έγινε η σημαία του «γηραιού» και ταυτίστηκε με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Το 2004 πήρε την ελληνική υπηκοότητα και τίμησε την φανέλα της Εθνικής ανδρών.

4 σχόλια

  • Comment Link pIRAnha Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 19:29 posted by pIRAnha

    Καλή Επιτυχία στον Αντρέα - αλλά Λάθος επιλογή.
    Έχει Καθιερωθεί - και δικαίως ως η Σημαία του Ηρακλή και Μόνον εκεί πρέπει να κοιτάζει και για τη δική του υστεροφημία . Αυτοί που ξέρουν περιμένουν να επιστρέψει στο ρόλο που εκείνος κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει και να ωφεληθεί μέσα από ανθρώπους που τον ανα-γνώρισαν , τον αγάπησαν και τον δόξασαν . Αυτά δεν σβήνουν και δεν πρέπει να ξεχνιούνται ποτέ !

  • Comment Link ΑΛΕΞ Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 20:41 posted by ΑΛΕΞ

    @Volleyball fan, είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα από Νέστωρα. Γελάνε και οι αντένες με τον Κράβαρικ, εκεί που πήγε και έμπλεξε...

  • Comment Link Antónimo Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 17:37 posted by Antónimo

    Η καταρα της γριας πανω σου είναι εμφανης Volleyball fan

  • Comment Link Volleyball fan Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 16:11 posted by Volleyball fan

    Καλη τυχη στον Αντρεα. Καλυτερα στο Νεστορα με σοβαρους ανθρωπους παρα στο κακεκτυπο της αλλοτε μεγαλης ομαδας των καφετζηδων, ντου απο παντου , καρμοιρηδων. Αλλωστε μονο ενας παοκτζης με απωθημενα θα μπορουσε να συνεργαστει μαζι τους. Να δειτε οτι αν τον στηριξει η διοικηση θα κανει το Νεστορα πιο γρηγορα καλη ομαδα σε σχεση με αλλους που μια μεγαλη ομαδα την εχουν κανει ασανσερ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ