1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-03-2015 18:20

Τελικός επιβίωσης στην Γλυφάδα

Στο «Μάκης Λιούγκας» γίνεται ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και της ΜΕΝΤ, οι οποίες παλεύουν για την παραμονή τους, με την «Ένωση» να έχει χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα επιβίωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τους Θεσσαλονικείς στις 19.30 του Σαββάτου (21 Μαρτίου)

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς σε 19 αγώνες. Η «Ένωση» θέλει πάση θυσία τη νίκη για να έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των πλέι άουτ. Εάν ηττηθεί θα βρεθεί -7 βαθμούς πίσω από τη ΜΕΝΤ και με μειονέκτημα στην ισοβαθμία. Εάν μάλιστα η Λαμία πάρει δύο βαθμούς και η κατάσταση μείνει ως έχει η ΑΕΚ δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα μπαράζ καθώς απαιτείται η διαφορά της 12ης ομάδας με την 11η να είναι μικρότερη από 7 βαθμούς. Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ήταν στις 10 Ιανουαρίου επί του Άρη με 3-2 σετ στη Γλυφάδα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. 

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το σκορ για το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στον αγώνα του Α΄ γύρου η ΜΕΝΤ νίκησε 3-0 και με πόντους 83-76.

Πολύ κρίσιμος ο αγώνας και για τη ΜΕΝΤ. Η τελευταία νίκη που έχει κάνει η ομάδα της Τούμπας ήταν επί της Ορεστιάδας με 3-1 σετ στις 28 Δεκεμβρίου. Η ΜΕΝΤ μετράει 9 συνεχόμενες ήττες και έχει 13 βαθμούς σε 19 αγώνες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ μετά από καιρό ακολουθεί σε εκτός έδρας αγώνα και ο Γιώργος Κνάπεκ.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων στην Volleyleague και ο πρώτος στην έδρα της ΑΕΚ. Στον Α΄γύρο η ΜΕΝΤ είχε νικήσει 3-0 (25-22, 28-26, 30-28).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γεροθόδωρος και Κουτσούλας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ