1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2018 23:49

Αυτό είναι το σμαραγδένιο γυμναστήριο της Ρόδου (photos)

Άφωνοι έμειναν άπαντες όταν πάτησαν το πόδι τους στο κλειστό γυμναστήριο στο Φαληράκι της Ρόδου, που θα φιλοξενήσει το final-4 του Κυπέλλου Ανδρών το διήμερο 20-21 Απριλίου.

Το γήπεδο που ξεκίνησε να χτίζεται το 2007 και εγκαινιάστηκε το 2014, πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ενός υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου.

Στα αποδυτήρια των ομάδων υπάρχουν όλες οι ανέσεις που χρειάζονται οι αθλητές κατά την προετοιμασία ενός αγώνα και η επιλογή του να γίνει η διοργάνωση στο συγκεκριμένο γυμναστήριο ήταν η καλύτερη δυνατή.

Το γήπεδο που έχει χωρητικότητα 1242 θέσεις, χτίστηκε με σκοπό να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές και όχι μόνο διοργανώσεις. Μάλιστα, το final-4 των Ανδρών θα είναι και η πρώτη επίσημη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Φαληράκι.

gipedo2.jpggipedo7.jpggipedo.jpggipedo4.jpggipedo1.jpggipedo9.jpggipedo6.jpggipedo11.jpggipedo3.jpggipedo5.jpggipedo8.jpggipedo10.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ