1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2013 17:56

Τούρτες, κάρτες και γαρύφαλλα

Περιμέναμε την πρώτη αγωνιστική μήπως και μας διαφωτίσει για την αγωνιστική κατάσταση των 12 ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ αλλά περισσότερο μας μπέρδεψε. Ειδικά οι νίκες της Κηφισιάς και της Παναχαϊκής και μάλιστα με τρίποντα δημιουργούν εντελώς νέα δεδομένα.

Δε λέμε πως δεν ήταν αναμενόμενες αλλά με το «καλημέρα» γίνεται αναπροσαρμογή των εκτιμήσεων για το που πάει η κάθε ομάδα. Κατ΄ αρχήν ο Ολυμπιακός νίκησε περισσότερο με το «πρέπει» και το «θέλω» και μάλιστα χωρίς τον Γιορντάνοφ. Μετά τις δύο ήττες από ΑΕΚ και Κηφισιά στο Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καμία διάθεση αμφισβήτησης και στο πρωτάθλημα.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια

  • Comment Link  Δ Α Π Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 14:37 posted by Δ Α Π

    Πως φενετε ρε φιλε οτι το σχολιο το χει γραψει στα κρυφα παλι ο Μεγας η ο Βουντου με το αιωνιο κομπεξ τους!!!!!
    Ενω εσας διαιτηταραδες μου δε σας εκανε ολακαιρο αρθρο ο Ασημακοπουλος που ειστε κ Βαρια πεπονια....
    Αρχηγοπουλα κ μην ξεχασετε να σπρωξετε δικο σας τον Σαγιοναρα..Ξερετε εσεις!!!!
    Καλα εκει στην αθηνα ειστε αλλου φαν παρκ!!
    Και που σαι Σ.. κ Β... του καμπου κ οι λοιποι καρεκλοκενταυροι........ οι ταχα κυριλεδες που κλεινετε τα ματια απο την πιεση........
    μη ξεχασετε μετα να ξερετε να κανετε παλι κυριγμα για τα κιλα μασ και τη γραβατα αν δεν τη βαζουμε σωστα!!!!!!Υποκρισια ειστε......
    Α ρε τζαμπο που σας χρειαζετε.......................

    οχι λογοκρισια V.N. να περασει

  • Comment Link laol Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 22:07 posted by laol

    Κυριε Ασημακοπουλε θα διαφωνησω εν μερει στο αρθρο σας και στην κριτικη σας για τον αγωνα της Κηφισιας με τον Φοινικα και σας εξηγω το γιατι.Πρωτον αν η παραβαση ειναι για κοκκινη θα βγει κοκκινη και ας ειναι 42-41 για το τσαμπιονς λιγκ!Δευτερον η λεξη διαιτηταρας ειναι 'ΒΑΡΙΑ' για εναν διαιτητη που παιζει στη λιγκα δυο χρονια,εχει παιξει 10 αγωνες πανω κατω ως πρωτος διαιτητης,ειναι ακομα απειρος και μην το μπερδευεται με το μπιτς βολει γιατι εκει εχει να κανει με 4 αθλητες και στη σαλα με καμια 30αρια μαζι με τους ανθρωπους του παγκου!Τριτον και τελευταιο πως σε εναν τετοιο αγωνα με μεγαλο βαθμο δυσκολιας οριζονται δυο ΜΗ ΔΙΕΘΝΗΣ διαιτητες???ΥΓ.Πως να χαρακτηρισουμε τους ΤΟΠ διαιτητες Γεροθοδωρο και Γεωργουλεα με τα τοσα ντερμπι στην πλατη τους???Καληνυχτα και ευχαριστω για την φιλοξενεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ