Εκτυπώστε τη σελίδα
13-10-2013 20:39

Η Ορεστιάδα 3-0 τον Ηρακλή σε αγώνα αναμνήσεων...

Η Ορεστιάδα κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε το Σουφλί καθώς και στη τρίτη ημέρα νίκησε τον Ηρακλή με 3-0 σετ. Μετά από επτά χρόνια η μοίρα έφερε και πάλι τις δύο πάλαι ποτέ μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού βόλλευ στην ίδια κατηγορία (Α2 ανδρών) αλλά και στο ίδιο τουρνουά προετοιμασίας στο ακριτικό Σουφλί.

Η Ορεστιάδα του Νίκου Αντωνιάδη με καλό μπλοκ και δυνατά και εύστοχα τελειώματα έφτασε στο τελικό 25-18 με Καρδαμανίδη και Χουσίδη να ξεχωρίζουν.

Στο 2ο σετ η Ορεστιάδα ξεκίνησε εκρηκτικά με συνεχόμενους άσσους του Χουσίδη για το 6-1 και 8-2, ωστόσο ο Ηρακλής μείωσε 16-15 και αργότερα σε 24-23 και το σετ τελείωσε με χαμένο σερβίς του γηραιού.

Στο 3ο σετ ο Ηρακλής αντέδρασε πρόσκαιρα, προηγήθηκε 21-19 αλλά η Ορεστιάδα με σερί 6-1 πήρε έκανε το 25-22 και πήρε τη νίκη.

Τα σετ: 25-18, 25-23, 25-22

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Αντωνιάδης): Προδρομίδης, Δημητρούδης, Διαμαντίδης, Ποτολίδης, Κωνσταντινίδης (λ) Κεμανεντζής, Καρδαμανίδης, Χουσίδης, Δούλιας.

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Τσιάρας, Δούρβος, Ηλίας, Ιωαννίδης, Κατσαφλάκας, Γεροβασίλείου, Τσιράκης (λ), Δούρβος, Τόσκας, Ευγενίδης, Τσατσούλας, Τζουμάκας.

 

* Η φωτογραφία είναι από αγώνα Ηρακλή - Ορεστιάδα στις 19 Μαρτίου 2005. Οι Χοφ, Γκιούρδας επιχειρούν μπλοκ μπροστά από τον Γραμματικόπουλο.

3 σχόλια

  • Comment Link zamboni Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 13:49 posted by zamboni

    Έχω παρατηρήσει πάντως ότι εδώ και καιρό γράφουν εδώ μέσα τουλάχιστον 15-20 διαφορετικά nicknames που κράζουν τον τσιργογιάννη και την ΠΑΛΗ. Αν όλοι αυτοί ήταν πραγματικοί και μέλη στον ΓΣ, ο τσιργογιάννης και οι άλλοι οι απίθανοι δε θα τολμούσαν καν να πατήσουν στα γραφεία, πόσω μάλλον να διοικήσουν. Αλλά δυστυχώς πρόκειται για 2-3 άτομα το πολύ, τα οποία παρότι έχουν δίκιο στα περισσότερα, προτιμούν την κλασική κριτική του καναπέ και των site από τις πράξεις. Κι έτσι έφτασε να διοικείται ο Ηρακλής από τον κάθε τυχαίο...

  • Comment Link ΗΡΑΚΛΟΦΡΩΝ Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 09:19 posted by ΗΡΑΚΛΟΦΡΩΝ

    πολύ σωστός ο τίτλος του ρεπορτάζ.Τσιργογιάννης ,Μπερμπερογλου και ΠΑΛΗ κατάντησαν τον Ηρακλή ανάμνηση. Θα λέμε σε λίγο "ήταν κάποτε μια ομάδα που την έλεγαν Ηρακλή".Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όλοι αυτοί οι τύποι θέλανε σώνει και καλά να αναλάβουν τις τύχες της μεγαλύτερης ομάδας του αθλήματος.Αφου ξέρανε και ξέρουν πολύ καλά ότι δε μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα ούτε σε οικονομικό επίπεδο αλλά ούτε και ως προσωπικότητες που θα υπολογίζονται από τις υπερκέιμενες αρχές του βόλει. Γιατί ρε παλληκάρια τραβάτε τον Ηρακλή μέρα με τη μέρα στον πάτο και την ανυποληψία; Αφού δε μπορείτε μην το παιδεύετε. Όμως και η επίμονη άρνησή σας να κάνετε στην μπάντα και να αναλάβουν την ομάδα οι αποδεδειγμένα ικανοί σε όλα τα επίπεδα που θα τη φέρουν γρήγορα σε πρωταγωνιστικό ρόλο ,είναι αδιανόητη. Τι ακριβώς συμβαίνει; Αφού ξέρετε πολύ καλά ότι η ομάδα αυτή έτσι όπως την έχετε δεν ξαναβλέπει Α1 ούτε τον επόμενο αιώνα και αν λέτε κάτι άλλο λέτε ψέμματα.Εκτός αν πιστεύετε τα παραμύθια που λένε διάφοροι ότι θα σας κάνουν ΑΕ ή ερασιτεχνικό είτε δεν ξέρω τι. Κύριοι, η αφέλεια είναι το ίδιο καταστροφική, να το θυμάστε.

  • Comment Link ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 18:48 posted by ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Και διηγωντας τα να κλαις. Αυτον ηταν ο Ηρακλης και ετσι τον καταντησε η Πανελληνια Λεσχη που εδω και 2 χρονια δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο. Συγχρονοι καταστροφεις. Ακομα και τη μεγαλυτερη ελληνικη ομαδα βολευ καταφεραν μεσα σε λιγους μηνες απο πρωταθλητρια της Α 1 να την κανουν κομπαρσο της Α2.