1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2018 13:11

Αγγελόπουλος σε μπασκετικούς της ΕΑΠ: «Δεν θέλουν την πρόοδο του βόλεϊ»

Πικραμένος από την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της ΕΑ Πατρών είναι ο Άρης Αγγελόπουλος και σε επιστολή του στον Τύπο «καρφώνει» τους μπασκετικούς παράγοντες που εδώ και καιρό αποτελούν πλειοψηφία εντός του Δ.Σ. του συλλόγου και με σειρά κινήσεων καταστρέφουν το τμήμα του βόλεϊ. Δεν είναι ο πρώτος σύλλογος που βιώνει την άγνοια και το μένος των μπασκετικών κατά του βόλεϊ και φυσικά δεν θα είναι και ο τελευταίος. Ο έμπειρος τεχνικός αποκαλύπτει τον άκομψο τρόπο που οι μπασκετικοί τον οδήγησαν στην έξοδο και ευχαριστεί τους συνεργάτες του.

Μας συγχωρείτε, η διακοπή οφείλεται σε τεχνικούς λόγους...

Έτσι απλά «έστειλαν» τους ανθρώπους που έτρεχαν το Βόλεϊ της Ε.Α.Π. στο σπίτι τους. Θα ήθελα λοιπόν να βοηθήσω αυτούς που πήραν αυτή την απόφαση, επειδή προέρχονται από άλλον αθλητικό χώρο (μπάσκετ) και αποτελούν την πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ε.Α.Π., γνωρίζοντάς τους τα παρακάτω:

Η ομάδα της Ε.Α.Π. είναι στην ουσία Εφηβική με αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, είναι πρωταθλητές Πελοποννήσου αήττητοι για μια διετία, και έχουν κατακτήσει επάξια τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για δύο συνεχόμενες χρονιές!

Πέρυσι, οι ίδιοι αθλητές, κατάφεραν στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, να ανεβάσουν την ομάδα στην Pro League (δεν δημιουργήθηκε τελικά), υλοποιώντας το στόχο που είχε τεθεί.

Φέτος η ομάδα, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν, διεκδικεί την είσοδό της στα μπαράζ ανόδου στην Α΄ Εθνική κατηγορία!

Γνωριζόμαστε καλά με όλους, και τι αντιπροσωπεύει ο καθένας στο περιβάλλον της Ε.Α.Π. Στην 1η θητεία μου στην Ε.Α.Π. φτάσαμε την ομάδα από το τοπικό κατακτώντας σε συνέχεια τα πρωταθλήματα Γ΄, Β΄, Α2 Εθνικής κατηγορίας, και πανηγυρικά στην Α΄ Εθνική κατηγορία, με αποκορύφωμα την παρθενική έξοδο  στην Ευρώπη. Αντιμετωπίσαμε κατά καιρούς -δυστυχώς- αντίστοιχα προβλήματα.

Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν την πρόοδο του Βόλεϊ και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την εμποδίσουν. Στην 2η θητεία μου στην Ε.Α.Π. πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Αρχίσαμε να ονειρευόμαστε την άνοδο στην Α΄ Εθνική. Δυστυχώς δεν ήταν να γίνει! Το όνειρο πέθανε!Θέλω να ευχαριστήσω τον Τ. Αντωνόπουλο, Θ. Κανελλόπουλο και Θ. Πατρινό, για την αμέριστη στήριξη και συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Ε.Α.Π. Επίσης τον συνεργάτη μου Γιώργο Μαυρομμάτη για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε. Φυσικά όλους τους αθλητές για την παρουσία, εργατικότητα, πρόοδο και προσήλωσή τους στους εκάστοτε στόχους της ομάδας. Όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που στήριξαν οικονομικά την ομάδα. Ακόμη τους γονείς των αθλητών που συνέβαλλαν και αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους και τα media που κατέγραφαν και παρουσίαζαν την πορεία και τα γεγονότα της ομάδας.

Ήταν χαρά και τιμή που συνεργάστηκα μαζί σας.

Άρης Αγγελόπουλος

Υ.Γ.: Περιμένω με ανυπομονησία τις παρεμβάσεις αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ