1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2021 13:04

Βραζιλιάνικος … «Άθλος» Ορεστιάδας με σούπερ Ντα Σίλβα!

Τεράστια ενίσχυση για τον Άθλο Ορεστιάδας η απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου, Γκιγιέρμε Φερέϊρα Ντα Σίλβα (Μινέϊρο). Ο 33 χρονος (1μ94) ακραίος είχε αγωνιστεί την περίοδο Εβρίτικη ομάδα 2014-2015 στην Ορεστειάδα και μετά από έξι χρόνια, επιστρέφει για να βοηθήσει τον Άθλο σε μια καλή πορεία στην ανταγωνιστική Πρι Λιγκ ανδρών.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ‘Αθλου αναφέρει για τον Βραζιλιάνο σκόρερ και πρώτο ξένο στην ιστορία του συλλόγου:

«Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Guilherme Ferreira da Silva (Mineiro).Ο 33χρονος Βραζιλιάνος ακραίος θα αποτελέσει τον πρώτο ξένο αθλητή στην ιστορία του Άθλου Ορεστιάδας και με την έλευσή του ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την ομάδα εν όψει της συμμετοχής της στη νεοσύστατη Preleague.

Ο Guilherme Ferreira da Silva (Mineiro), είναι γεννημένος στην Uba στις 09.01.1988, έχει ύψος 1,94 και είναι γνώριμος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό καθώς την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στη Volleyleague με τον ΑΟ Ορεστιάδας.

Ο έμπειρος ακραίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ουγγαρία και την Vegyész RC Kazincbarcika με την οποία τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, συμμετείχε στο Final 4 του Κυπέλλου κατακτώντας την 3η θέση, ενώ παράλληλα είχε και Ευρωπαϊκή παρουσία αγωνιζόμενος στο Challenge Cup.

Την διετία 2018-2020 o Guilherme Ferreira da Silva (Mineiro) αγωνίστηκε στη Γαλλία με τα χρώματα της Mende Volley Lozere, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Τσεχία με την Odolena Voda και στο Λίβανο με τις Blat και Al Anwar. Στην πατρίδα του η UCS Sogipa αποτέλεσε την πρώτη ομάδα όπου αγωνίστηκε, ενώ έχε περάσει με επιτυχία και από τις APV Volei, UFJF και Sao Jose Volei.

Καλωσορίζουμε τον Guilherme Ferreira da Silva στον Άθλο Ορεστιάδας και του ευχόμαστε μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ