1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2020 14:04

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων αποχωρεί από τη Volley League και οδεύει για Ε.ΠΕ.Σ.Θ.

Χωρίς την Ελπίδα Αμπελοκήπων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Volley League την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και ο ιστορικός σύλλογος των Αμπελοκήπων οδεύει για το τοπικό πρωτάθλημα της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.. Με επιστολή που αναμένεται να κοινοποιήσει ο ιστορικός σύλλογος των Αμπελοκήπων προς την Ε.Σ.Α.Π. και την Ε.Ο.ΠΕ. αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση της διοίκησης να αποχωρήσει από τη μεγάλη κατηγορία των ανδρών.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελπίδας το βράδυ της Τρίτης και στη συνέχεια έγινε και ενημέρωση προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. H πρώιμη ολοκλήρωση της φετινής σεζόν έφερε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στην διοίκηση της ομάδας και λόγω του ότι το κόστος για τη νέα σεζόν θα είναι δυσβάσταχτο, πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της, η οποία θα εξηγεί και τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση από τη Volley League.

«Με λύπη μας, σας ανακοινώνουμε την αποχώρηση της ομάδας μας Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων από το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Για τους λόγους της αποχώρησής μας, θα αναφερθούμε αναλυτικά σε επόμενη ανακοίνωσή μας» δήλωσε σε πρώτη φάση η Ελπίδα.

Η απόφαση της αποχώρησης συνδέεται με την δυσαρέσκεια της διοίκησης για τα όσα έγιναν στις τελευταίες τηλεδιασκέψεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π..

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως οι παράγοντες του ΤΑΑ Ελπίς Αμπελοκήπων διέρρευσαν πως έχουν στείλει επιστολές στην Ε.Σ.Α.Π. και στην Ε.Ο.ΠΕ. αλλά μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης 11/6 δεν έχουν στείλει τίποτα και ειδικά στην Ε.Ο.ΠΕ. που εχει πλέον τον πρώτο λόγο για την τύχη της ομάδας.

Θα ακολουθήσει νεότερο ρεπορτάζ σχετικά με το τι προβλέπεται για την αποχώρηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων (με χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών) αλλά σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της Ε.Ο.ΠΕ. που κράτησε την ανωνυμία του «δεν υπάρχει καμία θέση στην Pre League και στην Α2 ανδρών της σεζόν 2020-21 και η Ελπίδα θα αγωνιστεί στην αμέσως επόμενη κατηγορία που υπάρχει θέση».

Με άλλα λόγια σίγουρα θα είναι σε πρωτάθλημα της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. αλλά για το εάν θα είναι στη Β΄Εθνική ή στην Α΄ή Β΄τοπική θα το αποφασίσει τη Ενωση Θεσσαλονίκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ