1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-03-2018 21:05

«Φεστιβάλ του βόλεϊ» θέλει ο Κοβάτσεβιτς, άνετος ο Ρούσης, δικαιωμένος ο Παπαδόπουλος, χαρούμενος ο Αποστολογιωργάκης

Την πίστη τους ότι θα γίνει μια εξαιρετική διοργάνωση στη Σαντορίνη εξέφρασαν οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων στην Συνέντευξη Τύπου του Final 4 κυπέλλου γυναικών.
Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Νιώθουμε άνετα ως οικοδεσπότες»

«Καλωσορίσατε στη Σαντορίνη. Αυτή η διοργάνωση περιέχει προσωπικό κόστος και κόπο από πολύ κόσμο. Η δημοτική αρχή, η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, οι χορηγοί, στηρίζουν την προσπάθειά που κάνουμε για την προβολή του βόλεϊ. Η δουλειά που γίνεται στη Σαντορίνη είναι καταπληκτική. Θέλω να συγχαρώ την Ομοσπονδία που για δεύτερη φορά έφερε την διοργάνωση στη Σαντορίνη. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο αντάξιο μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης και εύχομαι να ξεπεράσει σε επιτυχία το περυσινό final-4 στη Γλυφάδα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά για το αν υπάρχει πίεση για το γεγονός ότι ο ΑΟ Θήρας είναι ο οικοδεσπότης του final-4, ο Γιώργος Ρούσης είπε: «Παντού υπάρχει πίεση. Προσωπικά εμένα μου αρέσει. Εδώ είναι το γήπεδό μας, οι φίλοι μας και νιώθουμε καλύτερα. Δεν υπάρχει η δικαιολογία του άγχους. Όλα είναι ιδανικά, η ομάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στο final-4 και είναι το κερασάκι στη τούρτα για την προσπάθεια που γίνεται εδώ».

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Δώρο για την δύσκολη χρονιά που περάσαμε το final-4»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την γιορτή του βόλεϊ. Για τον Πανναξιακό είναι η τέταρτη παρουσία σε final-4 Κυπέλλου. Προσωπικά είχα την τύχη να βρίσκομαι πάλι στη Σαντορίνη το 2013 με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία, στους τοπικούς παράγοντες της Σαντορίνης για την προσπάθεια που γίνεται να είναι όλα στην εντέλεια. Με την συνεισφορά και των ομάδων θα γίνει μία πολύ ωραία διοργάνωση».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός πως παρά το δύσκολο καλοκαίρι του Πανναξιακού, η ομάδα προκρίθηκε στο final-4, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε: «Είναι ένα μπόνους. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε μετά από πολλές δυσκολίες και περιορισμούς να είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου. Περάσαμε και δύσκολες ομάδες για να είμαστε εδώ και είναι ένα δώρο για τις δυσκολίες που πέρασε ο σύλλογος».

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (Ηλυσιακός): «Μεγάλη χαρά για αυτό που πετύχαμε»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στη Σαντορίνη. Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε νιώσαμε την φιλοξενία του νησιού. Είμαστε πρωτάρηδες σε final-4 και η χαρά είναι μεγάλη για αυτό που πετύχαμε. Σίγουρα θα γίνουν δύο πολύ καλοί ημιτελικοί και εύχομαι ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο να υποστηρίξει το άθλημα».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Διήμερο φεστιβάλ βόλεϊ»

«Να συγχαρώ τη Σαντορίνη για την φιλοξενία. Είμαστε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να γίνει ένα φεστιβάλ βόλεϊ. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται εδώ έχουν φιλοδοξίες. Κανείς δεν έρχεται για να χάσει. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ