1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2019 21:16

Βουλκίδης: «Υπέγραψα στον Ολυμπιακό… ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους…»

Ο Θεόδωρος Βουλκίδης που ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της αγωνιστικής σεζόν 2018-19 στην Volley League και μεταξύ των κορφαίων κεντρικών αλλά και σέρβερ με τον Φοίνικα Σύρου θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού σύμφωνα με αποκάλυψη του cyclades24.gr το οποίο και αναφέρει:

Κυκλοφόρησε σαν πληροφορία και δημοσιεύτηκε από το Cyclades24.gr  ότι ο Θεοδωρής Βουλκίδης «ήλθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό»  χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον πειραϊκό σύλλογο.

Επικοινώνησα μαζί του στην Αθήνα που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα και όχι μόνο μου επιβεβαίωσε τις συζητήσεις,  αλλά με πληροφόρησε ότι η υπόθεση έχει τελειώσει αφού έχει ήδη υπογράψει.

Να τι μου είπε: «Ναι υπέγραψα στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για τον πρωταθλητή. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα τεράστιο Ευχαριστώ.. για όλα!! Η Σύρος είναι ένα ξεχωριστό νησί το οποίο με κέρδισε και σε κάθε ευκαιρία θα έρχομαι να σας βλέπω, θα είναι δε χαρά μου αν στο μέλλον φορέσω ξανά την φανέλα του Φοίνικα.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ