Εκτυπώστε τη σελίδα
22-03-2018 13:34

Ροδίων Αθλησις: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια των μπαράζ ανόδου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ροδίων Αθλησις με την οποία ενημερώνει τους φίλους της για τα εισιτήρια των μπαράζ ανόδου για την Volleyleague Α1 ανδρών στο κλειστό της Ριζούπολης από 31/3-1/4.

Πιο αναλυτικά η διοίκηση του συλλόγου του σμαραγδένιου νησιού αναφέρει:

«Κατόπιν της οριστικής συμφωνίας μεταξύ όλων των ομάδων και της ΕΟΠΕ, το «Final Four» για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία θα διεξαχθεί το Σάββατο 31/3/2018 και την Κυριακή 1/4/2018 στη Ριζούπολη.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που διαμένουν σε Ρόδο ή Αθήνα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους συγκεκριμένους αγώνες ,πως μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του σωματείου προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν εισιτήρια των 2 αγώνων

.Επίσης όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν αποκλειστικά για τους συγκεκριμένους αγώνες μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον είτε τηλεφωνώντας στο 2241001400 εσωτ 8 , είτε αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα μας στο facebook ώστε να δημιουργηθεί ταξιδιωτική προσφορά για το συγκεκριμένο διήμερο»

Διαβάστηκε 707 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Τουρνουά Ανόδου Α2 Γυναικών: Ο Απολλώνιος «λύγισε» τον Αστέρα, πρώτη νίκη για Άθλεση
    Πολυ σκληρός για να πεθάνει ο Απολλώνιος καθώς στο ντέρμπι της δεύτερης  αγωνιστικής  των μπαράζ ανόδου, κοντρα στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου επικράτησε με  3-2 . Η ομάδα του Κερατσινίου έκανε άλμα ανόδου καθώς πήρε το προβαδισμα στην βαθμολογία, με δευτερη την ομάδα του Αγ.Δημητρίου.  Στον αλο αγώνα η Αθλεση επικράτησε 3-1 τον Απολλωνα Καλαματας.Απο τα τουρνουά ανεβαίνουν στην Α2, οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας.
  • Α2 Γυναικών: Το πρόγραμμα ανόδου σε Πρέβεζα και Ηράκλειο
    Στην Πρέβεζα και στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιηθούν από 16-20/5 τα τουρνουά ανόδου στην Α2 Γυναικών σε Βορρά και Νότο αντίστοιχα. Από τον όμιλο του Βορρά στην Α2 Γυναικών την άνοδο θα πάρουν οι 3 πρώτες ομάδες και από τον όμιλο του Νότου οι 4 πρώτες. 
  • Πανηγυρική επιστροφή της ΑΕΚ στη Volleyleague
    Μετά από τρία χρόνια απουσίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι στην Α1. Η εξαιρετική φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε ιδανικά για την Ένωση η οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό των μπαράζ τον Απόλλωνα με 3-0 σετ, στο κλειστό της Ριζούπολης, και πανηγύρισε την επιστροφή της στην Volleyleague
  • Α2 ανδρών: Ο Απόλλωνας «λύγισε» το Ροδίων με σετ 76 πόντων!
    Ο Απόλλων Αθηνών έγινε η πρώτη ομάδα που θα διεκδικήσει μία θέση στη Volley League Ανδρών της επόμενης περιόδου στον Α' όμιλο της Α2 Ανδρών.