Εκτυπώστε τη σελίδα
17-01-2018 16:26

Αθώος ο Ποτουλίδης τoυ Ροδίων 'Αθλησις

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αθώωσε τον παίκτη Πασχάλη Ποτολίδη του Ροδίων Άθλησις, η Αθλητική Δικαστής στην συνεδρίαση της Τετάρτης, 17/01. Χαρακτηριστικά η απόφαση αναφέρει:

«Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 523/19.12.2017 προς το σωματείο Ροδίων Άθλησις και τον αθλητή του Ποτολίδη Πασχάλη δεν επέβαλε καμία πειθαρχική ποινή στο σωματείο και στον ανωτέρω αθλητή και κήρυξε τους παραπάνω αθώους.»

Διαβάστηκε 637 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Αναβολή των πειθαρχικών υποθέσεων απο την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ
    Η απόφαση δεακαήμερης αναστολής των πρωταθλημάτων που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, οδήγησε και την αναβολή των πειθαρχικών υποθέσεων που επρόκειτο να εξετάσει η την Παρασκευή 13/3, η αθλητική δικαστής της Ομοσπονδίας. Πιο αναλυτικα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.
  • Σάμπα στην Καρδίτσα με τον Βραζιλιάνο Μπρένο Σίλβα
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου (1μ98) Βραζιλιάνου διαγώνιου, Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα, ενόψει της ενίσχυσης του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
  • Στις 30 Ιουλίου κληρώνει για όλα τα πρωταθλήματα
    Την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 14.00 στα γραφεία της, η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε οτι θα γίνει η κλήρωση ολων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει.