1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-09-2017 14:01

Ο Ράπτης από την Ορεστιάδα στη Ρόδο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ράδιο Έβρος ο νεαρός Ορεστιαδίτης πασαδόρος Δημήτρης Ράπτης (Α.Ο.Ορεστιάδας) θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ροδίων Άθλησις , μένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η συνεργασία.
Η Ροδίτικη ομάδα τα τελευταία χρόνια διεκδικεί την άνοδο της στην Volleyleague (πέρσι έφθασε μέχρι την Β΄Φάση , Α’ Όμιλος – 2ος Υποόμιλος) ως γνωστών έχει στο δυναμικό της τον Βασίλη Προδρομίδη και τον Πασχάλη Ποτολίδη ,ενώ στο παρελθόν είχε προπονητή τον Νίκο Αντωνιάδη και έπαιξε και ο Θοδωρής Χουσίδης όλοι τους πρώην του Α.Ο.Ορεστιάδας, κάτι που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του ώστε ο 23χρονος πασαδόρος ύψους 1.92 που πέρσι είχε αρκετές συμμετοχές στην Volleyleague να φύγει από την Ορεστιάδα και να συμφωνήσει με ομάδα της Α2 ενισχύοντας τελικά την Ορεστιαδίτικη παροικία στο νησί όπου θα ενσωματωθεί σε λίγες μέρες αφού η ομάδα ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

RadioEvros.gr
Διαβάστηκε 616 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ