Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
22-03-2017 22:15

Ροδίων Άθλησις: «Ας τριτώσει το καλό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι της Κυριακής (15.00) με τον Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, ζητώντας από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο για να κάνει η ομάδα ένα βήμα ακόμα προς τα μπαραζ.
«Και κάπως έτσι φτάνουμε προς το τέλος! Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00 ,η ανδρική μας ομάδα βόλεϊ, δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στη σκληροτράχηλη , άκρως ανταγωνιστική και  4η στη βαθμολογία ομάδα της Δραπετσώνας.  Στόχος της ομάδας μας, είναι η πολυπόθητη νίκη, η οποία αυτόματα θα σηματοδοτήσει και την συμμετοχή της στην Pre league, τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ  ταυτόχρονα  θα αυξήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση της 2ης θέσης, που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία .
Μια ιστορική στιγμή για το Σωματείο , μια μεγάλη στιγμή για το δωδεκανησιακό βόλεϊ και σας θέλουμε στο πλάι μας γιατί χάρη σε σας φτάσαμε μέχρι εδώ. Αφού καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο δυο  φορές ας.... «τριτώσει το καλό» ! Απόφαση της διοίκησης του Ροδίων Άθλησις  είναι στον τελευταίο αυτό αγώνα η είσοδος να είναι ελεύθερη .
Σας περιμένουμε γιατί... μόνο όλοι μαζί μπορούμε!»
Διαβάστηκε 2753 φορές