1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2015 21:54

H AEK 4-0 την Ροδίων Άθλησις παρουσία οπαδών της «Ένωσης»

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Ρόδο η ΑΕΚ νίκησε την τοπική Ροδίων Άθλησις με 3-0 σετ ενώ παίχτηκε και τέταρτο που νίκησε και πάλι η Ένωση έχοντας στη σύνθεση της τις εφεδρίες και τον Μαντέκα.


Στις αρχές του 3ου σετ τραυματίστηκε ο πασαδόρος και αρχηγός των γηπεδούχων Νίκος Μακρής. Εντυπωσιακή παρουσία είχαν και οι οπαδοί τη ΑΕΚ που υποστήριξαν την ομάδα τους.

Τα σετ: 0-3 (22-25, 22-25, 20-25). Έξτρα σετ: 23-25.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Αντωνιάδης): Κάλας, Kαβαρατζής, Μοσχούς Προδρομίδης, Γκένοφ, Μακρής / Κοκολάκης (λ), Γιώτης, Δεληγιώργης, Σταβλάς, Ρουσέτος, Μαυράκης.

ΑΕΚ (Μπουτσουρής): Καρακίτσος, Ζουπάνης, Κοτσιλάνος, Μαντέκας, Μελές, Καρανικολάου / Αχιλλεόπουλος (λ), Ρούσος (λ), Μιχαλόπουλος, Τριπολιτσιώτης, Δημητούλης.

«Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδας της Ρόδου για τη φιλοξενεία και τον κόσμο της ΑΕΚ που ήρθε στο γήπεδο», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Μπουτσουρής, ενώ ο τεχνικός της Ροδίων Άθλησις Νίκος Αντωνιάδης είπε: «Ηταν το πρώο δυνατό μας τεστ και έμεινα ευχαριστημένος. Δυστυχώς ο τραυματισμός του Μακρή μας επηρέασε. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Οι δύο ομάδες θα δώσουν και δεύτερο φιλικό την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 14.00

Η ομάδα της Ρόδου θα αγωνιστεί στον Α΄όμιλο της Α2 ανδρών και η ΑΕΚ στον Β΄όμιλο.

Η Ροδίων Άθλησις προγραμμάτισε δύο φιλικά με Μίλωνα και Πανιώνιο στις 10 και 11 Οκτωβρίου στις 20.00 και 11.00 αντίστοιχα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ