Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-05-2015 12:46

Ετοιμάζει νέο... χτύπημα η Ρόδος

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μετά την απόκτηση του Πέτρου Κάλα, το «Ροδίων άθλησις» κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα έμπειρου παίκτη, που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της στο πρωτάθλημα της Α2.



Πρόκειται για «ονομαστό» αθλητή, που παίζει πολλά χρόνια στην Α1 και θα κάνει πολλή δουλειά στο παρκέ.


Ήδη οι επαφές έχουν γίνει, αλλά στο Ρ.Α. δεν αποκαλύπτουν το όνομα του για ευνόητους λόγους. Ουσιαστικές εξελίξεις όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξουν από την ερχόμενη εβδομάδα.


Στο μεταξύ η διοίκηση του «Ροδίων άθλησις» δεν έκλεισε το «φάκελο» Γκένωφ. Από σεβασμό προς τον αθλητή, αλλά και το σύλλογο όπου ανήκει, θα περιμένουν την  απάντηση της Τελχινίδας μέχρι μεθαύριο Δευτέρα.

Ο Γκένωφ πρόσφερε πολλά στην Α2 πέρυσι και το Ρ.Α. τον θέλει να τον κάνει δικό του. Η αργοπορία όμως της Τελχινίδας-άγνωστο για ποιο λόγο- προκαλεί την δυσφορία, ακόμη και του ίδιου του παίκτη, που περιμένει εναγωνίως τη δική του κατάληξη, μιας και δεν θέλει από την Α2 να βρεθεί στο τοπικό και πάλι.


Το «Ροδίων άθλησις», θα περιμένει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα την απάντηση της Τελχινίδας και αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, θα εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου.


ΚΟΚΚΟΛΑΚΗΣ-ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ
Στο μεταξύ όπως όλα δείχνουν το «Ροδίων άθλησις» κάνει πράξη την αξιοποίηση των ταλέντων που έχει στην ομάδα. Όπως έγινε γνωστό, με δεδομένη την αποχώρηση από το ρόστερ του Γιάννη Τσακογιάννη, δεν θα πάρει αντικαταστάτη καθώς σε αυτή τη θέση ο Νίκος Αντωνιάδης εκτός από τους Μανώλη Κοκκολάκη και Κυριάκο Μαυράκη θέλει να αξιοποιήσει το νεαρό Αλέξανδρο Δεληγιώργη ο οποίος πήρε πέρυσι χρόνο συμμετοχής.


rodiaki.gr

Διαβάστηκε 702 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link πασχαλης Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 23:33 posted by πασχαλης

    Ο Ποτολίδης ήταν. Αλλά ο συγκεκριμένος δε θα λεγα ότι έχει "πολλά χρόνια στην Α1"; Εκτός εάν ο συντάκτης βάζει σάλτσες για εντυπωσιασμό...

  • Comment Link αοο Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 16:21 posted by αοο

    ποιος παικτης της ορεστιαδας ηταν πριν λιγες μερες στη ροδο;