Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-05-2015 18:34

Θέλουν καθιέρωση στη Ρόδο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Υπάρχει μεγάλος οργασμός δουλειάς στο «Ροδίων Αθλησις», το οποίο θέλει να παρουσιασθεί πολύ πιο έτοιμο απ’ ότι την περυσινή περίοδο, που ήταν η «πρώτη» του συμμετοχή στην Α2 βόλεϊ.
Για να συμβεί αυτό, υπάρχει ένα πλάνο δουλειάς που έχει καθορισθεί από την Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, με σκοπό την καλύτερη δυνατή οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Είναι αλήθεια πώς η Διοίκηση του Ρ.Α. σε συνεργασία με τον Νίκο Αντωνιάδη, το πρώτο που θέλει είναι να κρατηθεί όλο το υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας, που συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή στην Α2.

Μέχρι χθες βέβαια για διάφορους λόγους υπήρχαν δύο αποχωρήσεις αυτές των Θόδωρου Χουσίδη και Κώστα Καρπαθάκη, αλλά και τέσσερις ανανεώσεις αθλητών που πρόσφεραν πολλά την περίοδο που πέρασε. Ο λόγος για τους Νίκο Μακρή, Χρήστο Μοσχού, Δημήτρη Γιώτη και Βασίλη Προδρομίδη.

Η Διοίκηση του Ρ.Α. περιμένει απαντήσεις
-Από τον Γιάννη Καρύδα, ο οποίος πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα τι θα κάνει με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Αν η απάντηση που θα δώσει θα είναι αρνητική, τότε θα πρέπει να κοιτάξει να ενισχυθεί με ένα καλό πασαδόρο. Ο Καρύδας πρόσφερε πάρα πολλά πέρυσι, όσες φορές κλήθηκε στα παιχνίδια να αντικαταστήσει το Νίκο Μακρή.

-Μέσα στην εβδομάδα και πιθανότατα μέχρι την Παρασκευή, θα έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ένα θέμα, καθώς αναμένεται να γίνει επαφή με τη διοίκηση της Τελχινίδας για την περίπτωση του Ντάνιελ Γκένωφ, ο οποίος τα πήγε περίφημα την περυσινή περίοδο.

-Συνάντηση για να συζητηθεί η παραμονή του στην ομάδα, θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και με τον Γιάννη Τσακογιάννη.

Πέρα από τις περιπτώσεις που προαναφέρονται, έχουν γίνει ήδη επαφές με παίκτη εξ Αθηνών, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του Κώστα Καρπαθάκη.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά το όνομά του για ευνόητους λόγους κρατείται μυστικό, καθώς και ο ίδιος πρέπει να δει τι θα γίνει με την δουλειά του.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ –ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Στο μεταξύ είναι ήδη γνωστό πώς οι προπονήσεις συνεχίζονται και θα συνεχισθούν ακόμα μέχρι το τέλος του Μάη. Παίρνουν μέρος σε αυτές εκτός από τα παιδιά των ακαδημιών και παίκτες από άλλες Ροδίτικες ομάδες, οι οποίοι αν μπορέσουν να προσαρμοστούν στις ανάγκες μιας ομάδας Α2, θα αποκτηθούν.

Ο Νίκος Αντωνιάδης δουλεύει πολύ με τα παιδιά των ακαδημιών, αλλά μελετά με κάθε λεπτομέρεια την κάθε περίπτωση που του προτείνεται.

Υπάρχει η θέληση να «βγουν» παιδιά από τις Ακαδημίες κι είναι καλό σίγουρα να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του Αλέξη Δεληγιώργη.

Θα μπορέσει έτσι το «Ροδίων άθλησις», να διαθέτει σε μερικά χρόνια ομάδα που θα αποτελείται από δικά του παιδιά, γηγενείς παίκτες και θα εκλείπει έτσι η οικονομική επιβάρυνση των μεταγραφών από άλλα μέρη της Ελλάδας.

rodiaki.gr
Διαβάστηκε 616 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link οπαδος Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 00:37 posted by οπαδος

    φερτε τον πασαδορο τον ψηλο που επαιξε μια χρονια στο διαγορα..

  • Comment Link γνωστης Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 15:59 posted by γνωστης

    Ο Καλλας ειναι!Σιγα το επτασφραγιστο μυστικο!