1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-09-2014 11:54

Φιλικά και προβλήματα στη Ρόδο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στους πρωταθλητές Δωδεκανήσου στο βόλεϊ, οι προπονήσεις βαίνουν καλώς, με τον Νίκο Αντωνιάδη να «τρέχει» τους αθλητές του, οι οποίοι περιμένουν πως και πως το ξεκίνημα των φιλικών παιχνιδιών και για να μπουν σε αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και να «μάθουν» ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι τους.


Αυτό θα γίνει μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που ξεκίνησε ήδη να προγραμματίζει το «Ροδίων άθλησις», με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του μέχρι τις 18 Οκτωβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2 Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θα γίνουν φιλικά και στο νησί μας, αλλά και εκτός Ρόδου.

Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε χθες, το πρώτο φιλικό θα γίνει επί Ροδίτικου εδάφους με τοπική ομάδα. Παράλληλα όμως, ήδη έχουν κλεισθεί στην Αθήνα ακόμα δυο παιχνίδια μέσα στον Οκτώβριο, λίγες μέρες πριν από το πρώτο επίσημο σερβίς.

-Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου: με τον Μίλωνα
-Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου: με τον Οδυσσέα

Και οι δυο ομάδες, είναι αντίπαλοι της πρωταθλήτριας ομάδας Δωδεκανήσου στην Α2.
Παράλληλα στο κομμάτι αυτό, καταβάλλονται προσπάθειες να έρθουν Αθηναϊκές ομάδες στο νησί, για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Στο μεταξύ υπάρχουν προβλήματα σε ότι αφορά τη συμμετοχή ορισμένων παικτών στην προετοιμασία.

Πιο συγκεκριμένα:

-Ο Γιώργος Καλαϊτζής διορίσθηκε στην Κω και κατά συνέπεια δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις της ομάδας και στη χειρότερη περίπτωση δεν θα είναι κοντά σε αυτήν στα φιλικά παιχνίδια.

-Παράλληλα κι ο Κώστας Καρπαθάκης που προπονείται στην Κύπρο, θα είναι στα φιλικά της ομάδας κι εδώ και στην Αθήνα. Όπως διαμείφθηκε όμως σχετικά χθες, ο Νίκος Αντωνιάδης θέλει στη Ρόδο όλους τους παίκτες του κι αυτό αποτελεί πρόβλημα για τον ίδιο και την ομάδα.

rodiaki.gr
Διαβάστηκε 435 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ