1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2014 13:09

Έρχονται τα... σπουδαία για το γήπεδο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Οι Διοικούντες του «Ροδίων άθλησις», έχουν αναλωθεί τις τελευταίες μέρες σε ένα ιδιαίτερα κοπιαστικό αγώνα δρόμου, προκειμένου να αντλήσουν μέσα από την ελληνική γραφειοκρατία, τα απαραίτητα έγγραφα που θα συμπληρώσουν τον σχετικό φάκελο για να πάρουν την άδεια καταλληλότητας από την πολιτεία.

Όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα έχει τελειώσει το θέμα και οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την έδρα διεξαγωγής των αγώνων στην Α2 Κατηγορία του βόλεϊ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι κάτι που έπρεπε ήδη να έχει γίνει, για να κερδηθεί χρόνος και να ασχοληθούν πλέον οι άνθρωποι του με τα της ομάδας που ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της.

Πέραν του θέματος της εξασφάλισης άδειας καταλληλότητας, θα πρέπει να σημειωθεί πώς η διοίκηση αναμένεται εντός της ημέρας (σήμερα λήγει η προθεσμία) να καταθέσει τη δήλωση συμμετοχής για το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο θα πάρει επίσης μέρος το «Ροδίων άθλησις»

ΑΠΩΝ Ο ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ
Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με τον κόουτς της ομάδας να μένει ικανοποιημένος από το επίπεδο των αθλητών, αλλά και από το πηγαίο ταλέντο τους.
Ο Νίκος Αντωνιάδης γυμνάζει καθημερινά τους παίκτες του στο Καρακόνερο, πάνω στην αερόβια κατάσταση, ενώ 1-2 φορές την εβδομάδα γυμνάζονται στο Κλειστό και έχουν επαφή με το παρκέ και το φιλέ.

Ο τεχνικός του «Ρ.Α.» σκέφτεται μάλιστα το Σάββατο ή την Κυριακή να δώσει ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν.

Ο μοναδικός απών από την προετοιμασία είναι ο Κώστας Καρπαθάκης, που ως ομοσπονδιακός προπονητής στην Κύπρο στα κλιμάκια του μπιτς βόλεϊ, δέχτηκε πρόταση από την Ανόρθωση, να αναλάβει τα τμήματα των παγκορασίδων και των γυναικών του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρόταση είναι ιδιαίτερα δελεαστική, κάτι που σημαίνει πώς ο Καρπαθάκης είναι δύσκολο να ενισχύσει την ομάδα του «Ροδίων άθλησις» επιστάμενα την περίοδο που ξεκινάει σε λίγο.

Rodiaki.gr
Διαβάστηκε 314 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ