1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2018 19:29

Η Ροδίων Αθλησις ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σπύρου Γκολίτση

Η διοίκηση του συλλόγου Ροδίων Αθλησις της Ρόδου ανακοίνωσε κι επίσημα την πρόσληψη του Σπύρου Γκολίτση για την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του volleynews.gr από την περασμένη Κυριακή. Ο Γκολίτσης στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του για τον Ηρακλή Χαλκίδας άφησε να εννοηθεί πως έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και αυτή είναι η Ροδίων Αθλησις που βάζει μακρινό στόχο την άνοδο στην volley league. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η σχετική ανακοίνωση του Ροδίων Άθλησις:

«Η διοίκηση της ομάδας μας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη  από την επίτευξη της συμφωνίας αυτής καθώς πρόκειται για ένα προπονητή με μεγάλη εμπειρία στις μεγάλες κατηγορίες. Έναν προπονητή με ικανότητες να δημιουργεί ομάδες και να πετυχαίνει μαζί τους το στόχο της ανόδου όπως έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν τόσο με την ομάδα της «ΜΕΝΤ» όσο και του «Ηρακλή Χαλκίδας» τις οποίες οδήγησε στα μεγάλα σαλόνια της Α1 ανδρών.

Ο Σπύρος Γκολίτσης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 10 Σεπτεμβρίου του 1974.

Με καταγωγή από τη Φλώρινα  και την Καστοριά, ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ  στη «ΓΕ Φλώρινας» το 1987.

Το 1993, ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα ΤΕΦΑΑ του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου θα αποφοιτήσει το 1997με ειδικότητα το βόλεϊ. Ως αθλητής έχει αγωνιστεί στις ομάδες των  «ΓΕ Φλώρινας» , «Πανσερραϊκού» , «Απόλλωνα Καλαμαριάς» , «ΜΕΝΤ» ενώ έκλεισε τον κύκλο του ως αθλητής το 2011, στο νεοσύστατο τότε «Ήφαιστο Φλώρινας» όπου αποτέλεσε και ιδρυτικό μέλος.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1996 από τα αναπτυξιακά τμήματα της «ΑΕΝ Αγ. Τριάδας»  για να συνεχίσει το 1997 στα παιδικό-εφηβικά του «ΑΡΗ» και το 1998 στα αντίστοιχα τμήματα του «ΠΑΟΚ».

Το 1999 ανέλαβε το γυναίκειο τμήμα του «Απόλλωνα  Καλαμαριάς» όπου και παρέμεινε μέχρι το 2004.

Το 2005 ενεργοποίησε το τμήμα βόλεϊ του «Κένταυρου Καλλικράτειας»  αναλαμβάνοντας τα τμήματα ανδρών, γυναικών και κορασίδων  όπου και παρέμεινε ως το 2010.

Το 2004 ξεκίνησε στη «ΜΕΝΤ»  κάτι που δεν έχει καταγράφει ως τώρα στην ιστορία της Ελληνικής Πετοσφαίρισης.

Ανέλαβε το κυριολεκτικά διαλυμένο τμήμα ανδρών της «ΜΕΝΤ» στο Τοπικό της «ΕΠΕΣΘ» και με πέντε (5) ανόδους σε όλες τις ενδιάμεσες κατηγορίες το οδήγησε στην Α1 εθνική κατηγορία (VOLLEYLEAGUE) το 2014.

Το 2015, ανέλαβε το ανδρικό τμήμα του «Ηρακλή Χαλκίδας» πετυχαίνοντας για 2η φορά στην καριέρα του άνοδο με ανδρική ομάδα στην VOLLEYLEAGUE».


Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ