1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2013 23:36

Τρίτη αλλά όχι ...φαρμακερή αναμέτρηση για τον Εθνικό

Τον τρίτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν (2013-14) θα δώσει την Τετάρτη (11/12 στις 19.00) ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
Η ακριτική ομάδα θα υποδεχτεί την Κομουνάλνικ Γκρόντνο από τη Λευκορωσία στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Τσάλεντζ Καπ.
 
Ο Εθνικός αρχικά είχε αντιμετωπίσει την πολωνική Σκρα Μπελσάτοφ από την οποία αποκλείστηκε στο CEV Cup και έχει δεύτερη ευκαιρία για ευρωπαϊκή πορεία μέσω του Challenge Cup.Και οι δύο ομάδες είναι πρωτοπόρες στα εγχώρια πρωταθλήματα. Ο Εθνικός οδηγεί την κούρσα της Volleyleague ΟΠΑΠ μετά την 9η αγωνιστική, ενώ η Κομουνάλνικ Γκρόντνο προπορεύεται στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας μετά από 8 αγωνιστικές (έχει 23 βαθμούς, έναντι 19 της Σρόιτελ Μινσκ). Να σημειωθεί πως η Σαχτάρ Σολιγκόρσκ που πριν λίγες ημέρες αντιμετώπισε ο Φοίνικας Σύρου δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας, αλλά στο ρωσικό.

Ο Εθνικός είναι πανέτοιμος αγωνιστικά για να αντιμετωπίσει τους Λευκορώσους με στόχο να πάρει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ που θα του ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση και θα κάνει πιο εύκολο το έργο της ρεβάνς.

«Δεκαήμερο φωτιά»

Η διοίκηση του Εθνικού έκανε κάλεσε στον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης να γεμίσει το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Σάκη Μουστακίδη που μπαίνει σε ένα δύσκολο δεκαήμερο...

«Αρχίζει ένα δεκαήμερο φωτιά για την ομάδα μου με τους δύο αγώνες κόντρα στην Κομουνάλνικ, τον αγώνα στην Αθήνα με την Κηφισιά, το ταξίδι στη Λευκορωσία και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Αλεξανδρούπολη. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας και την τακτική μας και περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα που θα μας πιέσει στο σερβίς αλλά και στο μπλοκ γι αυτό θα πρέπει να νικηθούμε με ταχύτητα και πειθαρχία», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Δύο Λετονοί

Στην Κομουνάλνικ Γκρόντνο αγωνίζονται δύο διεθνείς Λετονοί. Ο ακραίος Λαουρίς Ιεσέλνιεκς και ο κεντρικός Βλάντισλαβς Χοτούλεβς. Βασικός ακραίος είναι ακόμα ο Αλιαξάντερ Ελιστράτοφ, πασαδόρος είναι ο Αλιαξέι Κουράς, έτερος μπλοκέρ ο Σιαρχέι Τάρας. Βασικός διαγώνιος είναι ο Σιαρχέι Σαμπλίκα και και λίμπερο ο Στάνισλαβ Σαμπαρούσκι. Προπονητής είναι ο Βίκταρ Μπεκσά.

*Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00 με διαιτητές τον ρουμάνο Εμίλ Μιχάι Ρουσινόγιου και τον Βούλγαρο Στόγιαν Μπάρεφ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ