1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2018 22:57

Ψάρρας: «Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε άλλη τροχιά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς Σάκης Ψάρρας δήλωσε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της Volley League
«Ήταν ένας άθλος φέτος γιατί φτάσαμε στην 7η θέση. Θέλαμε να βγούμε έκτοι για να παίξουμε τον Φοίνικα Σύρου αλλά και μέχρι εδώ που φτάσαμε είναι μεγάλη επιτυχία. Ημασταν ανταγωνιστικοί μόνο στο 2ο σετ. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε άλλη τροχιά. Ηταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την κανονική περίοδο. Έχει μπει σε άλλη διαδικασία. Είναι σε εγρήγορση για το κύπελλο και το φινάλε του πρωταθλήματος. Στον δεύτερο αγώνα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα περιμένουμε τον κόσμο να έρθει. Μάλιστα έχω πάρει υπόσχεση από παράγοντες της Ραβέννα πως θα μείνουν στην Αθήνα μετά τον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό για να δουν την επομένη τον αγώνα μας κόντρα στον ΠΑΟΚ του Ρίτσι στην Καλλιθέα και αυτό είναι μία τιμή για μας».



Ο αρχηγός του Εθνικού Γιάννης Μαντέκας δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το δεύτερο σετ που θα μας έβαζε στον αγώνα αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε μία καλή πορεία εφέτος και πετύχαμε το μεγάλο στόχο της 8αδας. Το απολαμβάνουμε και έχουμε άλλη μία ευκαιρία στην έδρα μας για να ισοφαρίσουμε την σειρά με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε».
Διαβάστηκε 1000 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Ψάρρας: «Πετύχαμε πολλά»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ