1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-03-2018 00:07

Ψάρρας: «Φτάσαμε πολύ κοντά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του Εθνικού Πειραιά Σάκης Ψάρρας δήλωσε για την ήττα με 3-2 από τον Ηρακλή:

 «Σήμερα φτάσαμε πολύ κοντά στο να εξασφαλίσουμε την θέση μας στα πλέι οφ. Δυστυχώς στο 4ο σετ για ένα πόντο δεν τα καταφέραμε αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών. Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μια δυνατή έδρα. Παίξαμε πόντο με πόντο όλο το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Κρατάω αυτό για να μπορέσουμε να το δώσουμε σε πολλαπλασιο επίπεδο στο επόμενο ματς της αγωνιστικής για να καταφέρουμε αυτό που είχαμε σαν στόχο από την αρχή της χρονιάς να μπει η ομάδα στα πλέι οφ. 


Ο ακραιος του Εθνικού Πειραιά Γιάννης Μαντέκας είπε: «Δύσκολο παιχνίδι, δύσκολη εδρα με καλή ομάδα που δεν έχει χάσει από καμία ομάδα εκτός του Ολυμπιακού. Παρ’ όλα αυτά εμείς σταθηκαμε πολύ καλά σήμερα και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι 1-3. Στα κρίσιμα σημεία κάναμε κάποια λάθη ενω στο 5 σετ μπορώ να πω ότι καταρεύσαμε. Κρατάμε τον ενα βαθμό που είναι σημαντικός και συνεχίζουμε».

Διαβάστηκε 517 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ