1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2018 00:48

Μαντέκας: «Δεν αφήσαμε την Κηφισιά να κάνει το παιχνίδι της»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
O ακραίος του Εθνικού Πειραιώς Γιάννης Μαντέκας δήλωσε για τον θρίαμβο στο Ζηρίνειο:



«Πρώτα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Κάναμε το καλύτερο ποδαρικό στο 2018. Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση αν και κάναμε κάποια λάθη τα οποία προσπαθούμε να διορθώσουμε.

Δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο την Κηφισιά να κάνει το παιχνίδι της και την περιορίσαμε στην επίθεση. Επίσης της χαλάσαμε την υποδοχή. Είχαμε καλή διάθεση και καλή ψυχολογία και πήραμε δίκαια τη νίκη».

Διαβάστηκε 367 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Γιάννης Μαντέκας
    Την επιστροφή του στην ΑΕΚ ετοιμάζει ο Γιάννης Μαντέκας. Ο 33χρονος ακραίος μετά από μία διετία με τον Εθνικό Πειραιώς, επιστρέφει στην Ένωση μετά τη σεζόν 2013-2014, όπου είχε πανηγυρίσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα το Λιγκ Καπ.
  • Ντέρμπι παραμονής ... Εθνικών στην Αλεξανδρούπολη
    Στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει το κρας τεστ των... Εθνικών με τον τοπικό ΜΓΣ να υποδέχεται τον συνονόματο του Πειραιά σε ντέρμπι παραμονής. (19η αγωνιστική, 3/3, 16.30, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης).
  • Ψάρρας: «Ημασταν αποφασισμένοι»
    Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Ψάρρας είπε για το θρίαμβο των Πειραιωτών στη Σύρο:
  • «Καίγεται» για βαθμούς ο Φοίνικας, χωρίς άγχος ο Εθνικός
    Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα ο Φοίνικας Σύρου επέστρεψε στη βάση του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Εθνικό Πειραιώς στην τρίτη εφετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. (17η αγωνιστική, 17/2, 19.00, Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λεμ.).
  • Ο Κέισι Νάιτ αναδείχτηκε MVP της 10ης αγωνιστικής
    Ο Καναδός διαγώνιος του Εθνικού Πειραιώς Κέναρντ Κέισι Νάιτ αναδείχτηκε ετεροχρονισμένα, πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ