1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-10-2017 01:09

Ψάρρας: «Πήραμε μαθήματα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Εθνικός Πειραιώς πήρε εμπειρίες από το League Cup «Νίκος Σαμαράς» και μετά από την ήττα από τον Ηρακλή Χαλκίδας, ο προπονητής της ομάδας Σάκης Ψάρρας είπε:

«Η Χαλκίδα ήταν σε όλα καλύτερη έπαιξε πάρα πολύ καλά σε αντίθεση με εμάς που αδειάσαμε από το χθεσινό ματς με τον Φοίνικα. Δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία που είχαμε χθες, αλλά οπωσδήποτε όλα αυτά εντάσσονται στην προετοιμασία, παίρνουμε μαθήματα, αλλά και βλέπουμε τις αδυναμίες μας όπου θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτές για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος», αυτά είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδα του Εθνικού για να συνεχίσει κατά πόσο θα είναι ο Εθνικός έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα, αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος μας. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι, δείξαμε στο ματς με τον Ηρακλή Χαλκίδας ότι έχουμε κάποιες αδυναμίες, σ’ αυτές θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».

Διαβάστηκε 888 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ