1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-08-2017 19:37

«Όλοι μαζί για νέες διακρίσεις»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ενόψει της συμμετοχής του Εθνικού Πειραιώς στη Volley League, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για να καλέσει τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η ομάδα VOLLEY του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. μετά από 26 χρόνια βρίσκεται στην μεγαλύτερη κατηγορία του αθλήματος ( VOLLEY LEAGUE), αποτέλεσμα μιας πολύχρονης προσπάθειας που εντατικοποιήθηκε τα τελευταία τρία (3) χρόνια.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας και ξεπερνώντας τεράστια προβλήματα που αφορούσαν κυρίως την έλλειψη αγωνιστικών χώρων, καταφέραμε να επαναλειτουργήσουμε Ακαδημίες και Αγωνιστικά Τμήματα Υποδομών , μετά από 29 ολόκληρα χρόνια.

Τα τμήματα Παίδων, Παμπαίδων και Εφήβων επανήλθαν δυναμικά στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα δημιουργώντας , ιδιαίτερα φέτος, υψηλές προσδοκίες για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις .

Επίσης η δημιουργία Αγωνιστικών Τμημάτων Παγκορασίδων, Κορασίδων και η συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματα δίνει μια νέα σημαντική προοπτική ανάπτυξης του ΕΘΝΙΚΟΥ.
Γνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι τελείως διαφορετική, με απαιτήσεις υψηλότερες σε όλους τους τομείς, όμως είμαστε αποφασισμένοι, σαν Διοίκηση, να καταβάλλουμε ακόμη μεγαλύτερ η προσπάθεια ώστε ο ΕΘΝΙΚΟΣ να είναι εκεί που του αξίζει και εκεί που επιβάλλει η ιστορία του και η προσφορά του τόσο στον Πειραιά, όσο και στον Ελληνικό αθλητισμό .

Σε αυτά τα νέα μονοπάτια που ετοιμαζόμαστε να βαδίσουμε χρειαζόμαστε όλο τον Πειραιά δίπλα μας, γιατί θεωρούμε ότι για ολόκληρη την κοινωνία του αποτελεί ξεχωριστή τιμή και πρόκληση ταυτόχρονα να είναι ζωντανός και ισχυρός ο ΕΘΝΙΚΟΣ.

Το Αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας, προπονητές, παίκτες, stuff, συμμετέχει δυναμικά σε αυτή την προσπάθεια καθώς μοιράζεται μαζί με την διοίκηση το ίδιο όραμα και τις ίδιες φιλοδοξίες.

Οι Φίλαθλοι της ομάδας μας, όπου τόσα χρόνια μας συμπαραστέκονται, περιμένουμε τώρα να είναι ακόμα περισσότερο συσπειρωμένοι δίπλα μας και να στηρίξουν αυτή τη νέα μας προσπάθεια, τους χρειαζόμαστε ώστε να ενισχύουν το πάθος μας για νέες διακρίσεις. Επιθυμία μας είναι να μας συνοδεύσετε σε αυτό το ταξίδι – πρόκληση στην VOLLEY LEAGUE και όλοι μαζί ν α κάνουμε τα πάντα για να αποδείξουμε πως μόνο τυχαία δεν βρεθήκαμε ξανά στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Πρόεδρος του
Τ.Α.Α. ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. VOLLEY
Νίκος Νικολινάκος



Διαβάστηκε 599 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ