Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-01-2018 14:12

O ανιψιός διαιτητής, ο θείος προπονητής!

Στο σημερινό παιχνίδι ΑΟ Αιγιαλέων-Μαρκόπουλο για την 11η αγωνιστική του 2ου Υποομίλου του Α' Ομίλου της Α2 Εθνικής βόλεϊ πρώτος διαιτητής θα είναι ο ανερχόμενος, Λεωνίδας Γεράνιος, από την Πάτρα. Προπονητής στην ομάδα του Αιγίου ο θείος του, Σταύρος Γεράνιος, εξάδελφος του πατέρα του, Αντώνη Γεράνιου.


Παλαιότερα ο Λεωνίδας Γεράνιος είχε «σφυρίξει» στο φάιναλ-4 του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Ολυμπιάδα με προπονητή των «πορτοκαλί» τον Σταύρο Γεράνιο. Μάλιστα τότε η Ολυμπιάδα είχε ηττηθεί με 3-2 σετ χάνοντας το τάι-μπρέικ 17-15, ενώ ήταν μπροστά 14-8! Ο παίκτης «κλειδί» της Παναχαϊκής σε εκείνη την ανατροπή ήταν ο Εμράχ Σούρτσε που πήγε στο σέρβις στο 14-8. Και πώς τα φέρνει η ζωή; Τον Σούρτσε έχει παίκτη φέτος στον ΑΟ Αιγιαλέων ο Σταύρος Γεράνιος.

Πάντως σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τη διαιτησία στο βόλεϊ επιτρέπεται να ορίζονται διαιτητές σε παιχνίδια συγγενείς με παίκτες, παράγοντες και προπονητές, αλλά η συγγένεια να μην είναι πρώτου βαθμού. Θυμίζουμε ότι παλαιότερα είχε διευθύνει αρκετά ντέρμπι Ηρακλή-Ολυμπιακού με παίκτη και στις δύο ομάδες τον Μάριο Γκιούρδα και διαιτητή τότε τον κουμπάρο του και σημερινό πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο.

pelop.gr