1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2018 20:32

Σάκης Ψάρρας: «Διατήρηση των κεκτημένων»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με εκτός έδρας δοκιμασία θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ο Ηρακλής Χαλκίδας, οποίος στην πρεμιέρα της Volley League θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα στη Σύρο. Ο προπονητής της ομάδας της Χαλκίδας, Σάκης Ψάρρας οικοδομεί το νέο του σύνολο μέσα σε πολύ καλές συνθήκες και σε μία πόλη που τον έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Μεγάλος στόχος είναι η 6αδα όπως και τη σεζόν 2017-18.
Ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Ξεκινάμε την πορεία μας από την Σύρο αλλά μέχρι τότε πρέπει να κάνουμε δουλειά. Θα είμαστε έτοιμοι. Αμεσος στόχος του Ηρακλή Χαλκίδας είναι η διατήρηση των κεκτημένων της περσινής σεζόν και μακροπρόθεσμος στόχος να βρίσκεται η ομάδα μέσα στην ελίτ όταν θα γίνει και η νέα περικοπή των ομάδων και θα μείνουν 10 στο πρωτάθλημα. Το μοντέλο ομάδα – πόλη το υποστήριζα πάντα και το έχω υπηρετήσει όταν ήμουν στην Ιταλία. Πάντα με ενδιέφερε και γι αυτό επέλεξα τον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο σύλλογος έχει μεγάλες δυνατότητες. Εχω συναντήσει καλούς και πρόθυμους συνεργάτες και ένα εντυπωσιακό γήπεδο που είναι το όνειρο κάθε προπονητή. Εχω το γραφείο του, τους χώρους που χρειάζονται για την προετοιμασία της ομάδας και ένα ευρύχωρο γήπεδο για βόλεϊ. Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε την συμπάθεια των φιλάθλων στην Χαλκίδα και στις γύρω περιοχές. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας δυνατά και σήμερα ήρθε και ο Δανός Σόρενσεν. Περιμένουμε τον Μιγιάτοβιτς και ίσως υπάρξει και μία μικρή ενίσχυση ακόμα».


xristopoulos.jpg
Στη φωτογραφία ο τιμ μάνατζερ του Ηρακλή Χαλκίδας Γιώργος Χριστόπουλος
Διαβάστηκε 297 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ