1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2018 21:58

Γκολίτσης: «Ψάχνουμε μια νίκη στα δυο επόμενα ματς»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την απογοήτευση του για την ήττα αλλά και την απώλεια του Μοτα, εξέφρασε ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης, ο οποίος δήλωσε:

«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Είμαι πολύ απογοητευμένος μετά και την απώλεια του Μότα. Μας επηρέασε η απουσία του χωρίς αυτό να είναι και δικαιολογία. Θέλουμε μία νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να μείνουμε στα πλέι οφ αλλά αυτό δε μας εξασφαλίζει και ένα καλό πλασάρισμα στη φάση του 1-8.

Θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δώσαμε αγώνα δρόμου για να παίξει ο Μότα αλλά δεν ήταν έτοιμος και δεν ήθελα να ρισκάρω την υγεία του στο φόβο βέβαια και κάποιας υποτροπής».

 Δεληπρίμης: " Στοχος παραμενει η οκτάδα"

Ο ακραίος του Ηρακλή Χαλκίδας Νίκος Δεληπρίμης δήλωσε: «Αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Όταν λείπει ένας από τους καλύτερους παίκτες μας είναι δύσκολο να καλυφθεί το κενό του. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε. Προσπαθούμε και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όπως την ξεκινήσαμε. Ο στόχος είναι να παραμείνουμε στην οκτάδα».

Διαβάστηκε 564 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ