Εκτυπώστε τη σελίδα
11-01-2018 14:49

Ηρακλής Χαλκίδας: Ανακοίνωσε νέο χορηγό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τη συνεργασία της με την ναυτιλιακή εταιρεία Seajets ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας ο οποίος επίσης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό της Κανήθου στο τηλεοπτικό ντέρμπι του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


«Το ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη κορυφαία ναυτιλιακή εταιρεία Seajets, η οποία αποτελεί πλέον χορηγό ονομασίας της ομάδας μας, η οποία μετονομάζεται σε ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας Seajets.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας πως μια παραδοσιακή ναυτιλιακή εταιρεία όπως η Seajets ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας, αναγνωρίζοντας τη φιλοσοφία και τις αρχές τις ομάδας μας και ταυτίζει το όνομα της με το δικό μας προκειμένου αναδειχθούν οι αξίες του αθλητισμού.

Η Seajets έχει πολυετή παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχοντας ως εφαλτήριο την επίσημη έναρξή της το 2002, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.

Με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες προσπαθεί για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών.  

«Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου»

Ο Ηρακλής Χαλκίδας Seajets υποδέχεται τον ΑΟΠ Κηφισιάς στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, στη «πρώτη» του Ερνάντο Γκόμεζ μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Στη προσπάθεια τους αυτή ο Σπύρος Γκολίτσης και οι αθλητές του περιμένουν την υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της Χαλκίδας.

Ο αγώνας που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση θα ξεκινήσει στις 17:00 του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου.»

Διαβάστηκε 403 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Απόλλων-Παναθηναϊκός ζωντανά από το Sports On Air
    Ο Απόλλωνας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Ριζούπολης το 1ο τουρνουά ανδρών «Δημήτρης Καλαϊτζής» και οι φίλοι του αθλήματος θα εχουν την ευκαιρία να δουν Live από το διαδικτυακό κανάλι του Sports on Air, το βράδυ του Σαββάτου στις 20.30, τον δεύτερο ημιτελικό αυτού του σημαντικού τουρνουά ανάμεσα σε Απόλλωνα-Παναθηναϊκό.
  • Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Ηρακλή Χαλκίδας: «Όλοι μαζί μπορούμε»
    Με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» ο ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας ξεκίνησε την εκστρατεία για προπώληση εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018-19. Αναλυτικά:
  • Ο Δανός Στιν Σόρενσεν ο νέος διαγώνιος του Ηρακλή Χαλκίδας
    Ο Δανός Στιν Σόρενσεν (Steen Sorensen) είναι ο νέος διαγώνιος του Ηρακλή Χαλκίδας. Ο Σάκης Ψάρρας επέλεξε τον 29 χρονο δίμετρο διεθνή αθλητή για την θέση του διαγωνίου, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη Κύπρο με τα χρώματα της Ανόρθωσης.Είναι γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου 1988 και έχει ύψος 1.98.
  • Για τρίτο χρόνο στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Θοδωρής Τσαδήμας
    Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Θοδωρή Τσαδήμα. O 23χρονος λίμπερο θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας για τρίτη συνεχή σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση του συλλόγου.
  • Άδεια συμμετοχής για 5 στη πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ
    Την πρώτη της συνεδρίαση είχε την Τετάρτη 11 Ιουλίου η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ που αποτελείται από τους Χρήστο Ηλιάδη (Πρόεδρο - εκπρόσωπο ΕΣΑΠ), Λευτέρη Κογκαλίδη (εκπρόσωπο ΕΟΠΕ) και Βασίλη Μηνούδη (εκπρόσωπο ΠΑΣΑΠ).