1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2016 19:18

Δοκιμασία στη Χαλκίδα για τον Ολυμπιακό

Με τον αγώνα μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και του Ολυμπιακού στο γυμναστήριο της Κανήθου θα συνεχιστεί την Δευτέρα η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (21/11, 19.00, Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Ονόπας). Η 5η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Περίπου 40 ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το Λιγκ Καπ ο νεοφώτιστος Ηρακλής Χαλκίδας θα υποδεχτεί τους «ερυθρόλευκους» αναγνωρίζοντας πως η ομάδα του Πειραιά είναι και το ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ιστορική νίκη στην κατηγορία, αφού έφυγαν με 3 βαθμούς από την Ορεστιάδα. Θέλει να δείξει μια καλή εικόνα καθώς ακολυθούν μια σειρά από δύσκολοι εγώνες με Παναθηναϊκό, Κηφισιά, Ηρακλή και Φοίνικα. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος στη Χαλκίδα με αντίπαλο μια δημοφιλή ομάδα και αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

Αήττητο και πρωτιά
O Oλυμπιακός βρίσκεται στην Χαλκίδα από το απόγευμα της Κυριακής και στις 19.00 θα κάνει προπόνηση στο γυμναστήριο της Κανήθου. Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα που θα την φέρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και μόνη αήττητη μετά τις πέντε πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ