1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2021 15:27

Για 8η χρονιά στον ΑΟ Θήρας το «ηφαίστειο» Αρτακιανού!

Με το διαχρονικό τραγούδι «Λάβα μου λάβα μου» που έγραψε η Λίνα Νικολακοπούλου και ερμήνευσε μοναδικά η κορυφαία Άλκηστης Πρωτοψάλτη, επέλεξε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την Μαριαλένα Αρτακιανού.

Η διεθνής 27 χρονη (1μ70) Θεσσαλονικιά λίμπερο που έχει εξελιχθεί σε εμβληματική παίκτρια της νησιωτικής ομάδας, καθώς έχει ζήσει τα πάντα με το συγκεκριμένο σύλλογο καθώς φοράει τη φανέλα του από το 2013, όταν ο σύλλογος πανηγύριζε την άνοδο στην Α2 γυναικών, από την τοπική κατηγορία των Κυκλάδων, συμφώνησε με την ομάδα του ηφαιστείου για 8η χρονιά, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για το σωματείο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σαν ηφαίστειο που ξυπνάεφτά γενιές σβηστό

Λάβα μου, λάβα μουαίμα μου ζεστό...»

Για χάρη της Μαριαλένας Αρτακιανού ίσως η Λίνα Νικολακοπούλου χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τους στίχους της τεράστιας επιτυχίας της... Η λίμπερο της Εθνικής ομάδας θα συνεχίσει να φορά και τη φανέλα του ΑΟ Θήρας καθώς η καριέρα της είναι συνυφασμένη με τα γαλανόλευκα (ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης).

Η Μαριαλένα, αφού συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στη βάση της για 8η συνεχόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ομάδα μας.

Ο Α.Ο. Θήρας της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών στόχων.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ