1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2015 19:39

Πάτρας: «Είμαστε αποφασισμένοι»

Όλοι τον Ηρακλή είναι πεπεισμένοι ότι ήρθε η ώρα για την επιστροφή του άλλοτε κραταιού γηραιού στην Volleyleague. Το ίδιο πιστεύει και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Πάτρας.

«Είμαστε αποφασισμένοι για να πάρουμε την άνοδο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε ο Χρήστος Πάτρας ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει για φαβορί και αουτσάιντερ.

«Σε κάθε τουρνουά πάντα υπάρχουν φαβορί, αλλά όταν έχεις να παίξεις τρία συνεχόμενα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους δεν υπάρχει κανένα φαβορί. Εμείς μ’ αυτή την νοοτροπία κατεβαίνουμε να παίξουμε και υπολογίζουμε το ίδιο όλους τους αντιπάλους», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Το μυαλό μας είναι στην Ερυθραία, η οποία είναι μια πολύ μαχητική και σκληρή ομάδα. Εξάλλου όλοι στο γήπεδο κρινόμαστε»

3 σχόλια

  • Comment Link Montas Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 22:18 posted by Montas

    Πάντως στον ΠΑΟΚ ο Ανδρέου είναι σίγουρος ότι του χρόνου οι ομάδες της Α1 θα είναι ανωνυμες εταιρείες. Τουλάχιστον αυτό είπε στη συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ.
    Μακάρι να ισχύσει κάτι τέτοιο γιατί ο Ηρακλής μόνο ως Πετοσφαιρική ΑΕ θα μπορέσει να παίξει στην Α1.

  • Comment Link μονοηαληθεια Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 19:03 posted by μονοηαληθεια

    Πηγαιντε να αναψετε μια λαμπαδα στον διατητη αυριο για το περασμα του μανιωπουλου και την διπλω μπαλια του κρετση. το βολλευ δεν υπαρχει εδω η α1 σκοτωνετε για να μην παιξει κανεις στο τελος στις ευρωπιακες διοργανωσεις, ο ηρακλης ειναι κακη ομαδα, και το επιπεδο της περσινης μεντ ηταν πολυ ανωτερο αυτης της ομαδας.πολυ χαλια το επιπεδο και φετος ολο και χειροερα οι κοιλαραδες της παναχαικης κανουν πλακα απο εκει να καταλαβουμε που βισκουμαστε σαν αθλημα και τι επιπεδο βλεπουμ

  • Comment Link IRA FOR EVER Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 16:30 posted by IRA FOR EVER

    είστε αποφασισμένοι και καλά κάνετε γιατί και μόνο η συμμετοχή του Ηρακλή στην Α2 είναι ντροπή. Όμως κε Πάτρα πόσο σίγουρος είστε αν τελικά η ομάδα ανέβει θα κατορθώσει να παίξει στην Α1; Σας εξήγησαν οι ανύπαρκτοι της διοίκησης τι συμβαίνει ακριβώς; Λέω τελικά μήπως πάει στράφι η προσπάθειά σας. Αυτό θα είναι πραγματική καταστροφή και θα είναι υπαίτιοι αποκλειστικά οι διάφοροι καφετζήδες τόσο της Αγίου Δημητρίου όσο και των γύρω προαστίων που το παίζουν παράγοντες στην καμπούρα του πολύπαθου Ηρακλή μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ