1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-04-2015 18:40

«Αθλητική Άνοιξη» με ιδιαίτερες συμμετοχές

Με την παρουσία εκατοντάδων μαθητών δημοτικών και γυμνασίων της περιοχής έγινε η ετήσια εκδήλωση «Αθλητική Άνοιξη» υπό την αιγίδα του Δήμου Πετρούπολης με τη βοήθεια του Γ.Σ. Πετρούπολης.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκτός των μικρών μαθητών, και παίκτες της Εθνικής ομάδας του 1987, σημερινοί παίκτες του Ολυμπιακού και της Πετρούπολης.

Από την Εθνική ομάδα τίμησαν με την παρουσία τους οι Γιάννης Φάκας, Δημήτρης Καζάζης, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Σωτήρης Αμαριανάκης, Γιώργος Ντράγκοβιτς, οι παίκτες του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιώργος Στεφάνου και Σωτήρης Σωτηρίου, ενώ από την Πετρούπολη οι Φίλιππος Τσιμπίδης, Βασίλης Κατσακούλας, Κώστας Σπηλιωτόπουλος, Σάκης Κατσέλης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Πετρούπολης ενώθηκαν και νίκησαν σε ένα σετ επίδειξης της Εθνική με 25-20. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές για την προσφορά τους στο βόλεϊ, οι μαθητές για τη συμμετοχή τους, ενώ προβλήθηκαν βίντεο από παλιούς αγώνες. 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Καλό μήνα! «Μη φοβάσαι» (video) »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ