1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2020 12:51

Γκούσταφσον: Η μεγαλύτερη μεταγραφή του Κοσκωτά που έπαιξε μόλις 2 ματς (pics, vid)

O  Στέφανος Λεμονίδης ανοίγει το αρχείο του "Φωτός" και γράφει για τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Γιώργου Κοσκωτά, τον Μπενγκτ Γκούσταφσον. Το παρασκήνιο, η αλήθεια, τι απέγινε, πόσο ψηλά έφτασε μετά τον Ολυμπιακό. Μιλούν Μπενγκτ Γκούσταφσον, Θανάσης Μουστακίδης, Γιώργος Λυκούδης, Γιώργος Χρυσοχοίδης, Γιάννης ΚαλμαζίδηςΒίντεο από τον ιστορικό αγώνα  Σουηδία-Σοβιετική Ένωση 3-2

Ήταν 17 Αυγούστου 1988 όταν στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Άγιαξ 1-4, στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Γιώργος Κοσκωτάς παρουσίασε στους φιλάθλους τον σπουδαίο 25χρονο Σουηδό βολεϊμπολίστα Μπενγκ Γκούσταφσον, τον Ντέταρι του βόλεϊ. Η πιο ακριβή μεταγραφή παίκτη στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ με τα δεδομένα της εποχής, παίκτης που χρησιμοποιήθηκε μόλις σε δύο αγώνες, για την ακρίβεια για 6 σετ, και έφυγε χωρίς να… ακουμπήσει.

Ο Μπένγκαν Γκούσταφσον ήταν ο πρώτος και ο πιο διάσημος ξένος αθλητής που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποτέλεσε δώρο του Γιώργου Κοσκωτά, αλλά για λίγους μήνες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο  www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ