1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2020 00:30

Γερμανία: Στις «κυρίες με τα μαύρα» επέστρεψε η γνώριμη Φραντζέσκα Πολ

Μετά από 8 χρόνια η Φραντσίσκα Πολ επέστρεψε και επίσημα στις… «κυρίες με τα μαύρα» που έχουν έδρα το Άαχεν. Η 32 χρονη διεθνής Γερμανίδα ακραία που αγωνίστηκε με επιτυχία στους δύο «αιώνιους» του ελληνικού πρωταθλήματος, αποχώρησε φέτος, μετά από δύο χρόνια από την Στουτγκάρδη την οποία προπονεί ο Έλληνας Γιάννης Αθανασόπουλος, και εντάχθηκε στην πρώην της ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί από το 2008-12.

Όσον αφορά την περιπέτεια της στο ελληνικό πρωτάθλημα, το άλλοτε «πάντσερ» Πολ είχε έρθει στην Ελλάδα αρχικά τη σεζόν 2016-17,  στον Παναθηναϊκό, ως αντίπαλο δέος της Χίπε στον Ολυμπιακό ενώ την επόμενη σεζόν 2017-18 μετακινήθηκε στις «ερυθρόλευκες», όπου τις βοήθησε αποφασιστικά να πετύχουν ιστορικό «τρεμπλ» (Challenge Cup, Πρωτάθλημα, Κύπελλο). 

Παράλληλα όμως με την απόκτηση της Πολ στην ομάδα του Άαχεν υπάρχει, ιδιαίτερη χαρά καθώς, παρά τον τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, σε πολλές ομάδες της Μπουντεσλίγκα, η διοίκηση του Άαχεν, ανανέωσε τη συνεργασίας της με τον μεγάλο χορηγό STAWAG και για την σεζόν 2020/21 και πήρε βαθιά οικονομική ανάσα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ