1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2020 19:27

Ο Μπρούνο Ρεζέντε επέστρεψε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Ταουμπατέ

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο σούπερ σταρ της Λούμπε Μπρούνο Ρεζέντε, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην βραζιλιάνικη Ταουμπατέ. Μετά από τρία χρόνια στην Ιταλία, ένα στη Μόντενα και δύο στη Λούμπε Τσιβιτανόβα, ο αρχηγός της σελεσάο συμφώνησε με την Ταουμπατέ και θα την ενισχύσει τουλάχιστον για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Η Ταουμπατέ έχει ήδη ανακοινώσει την μεγάλη μεταγραφή, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λούμπε να αποχαιρετά και εκείνη από την πλευρά της τον Βραζιλιάνο πασαδόρο.

«Μετά από δύο εκπληκτικά χρόνια ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού με τον Μπρούνο Ρεζέντε. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Μπρούνο για την συνεργασία, για τον επαγγελματισμό του και για την βοήθειά του να φτάσουμε στους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι ότι όπως και σε εμάς, έτσι και σε εκείνον τα δύο αυτά χρόνια δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λούμπε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ