1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2020 18:06

ΕΟΠΕ: Υποψήφιοι για C.E.V και F.I.V.B. οι Καραμπέτσος και Γκιούρδας

Τα υποψήφια μέλη της που θα στελεχώσουν τα διοικητικά συμβούλια και τις διάφορες επιτροπές της Διεθνούς Ομοσπονδίας (F.I.V.B.) αλλά και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.), ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, καθώς η προθεσμία υποβολής τους έληξε την περασμένη εβδομάδα.

Στα συνολικά επτά άτομα που εισηγείτται η Ελληνική Ομοσπονδία στη στη Γενική Συνέλευση της CEV ,ξεχωρίζουν οι παρθενικές υποψηφιότητες του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου και του τεχνικού συμβούλου αλλα και θρύλου και τιμ μάνατζερ εθνικής ανδρών, Μάριου Γκιούρδα για το ΔΣ της C.E.V. και της παγκόσμιας ομοσπονδίας αντίστοιχα.

Επίσης για πρώτη φορά υποψήφιοι θα είναι ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας, ο διευθυντής της ομοσπονδίας Νίκος Σοφιανός, ο οποίος για πολλά χρόνια ορίζεται delegate μεγάλων τουρνουά στο μπιτς βόλεϊ και η νομική σύμβουλος της ΕΟΠΕ, Κορνηλία Αποστολάκη.

Οσον αφορά τους κ.κ. Μπακοδήμο και Ρέρρα, αφορά ουσιαστικά την ανανέωση της θητείας τους για τις επιτροπές που έχουν προταθεί.

Εδω να σημειωθεί ότι η Γενική συνέλευση της CEV ειναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο αλλα με την πανδημία του κορονοίού που σαρώνει τον πλανήτη, θα αναβληθεί πιθανότατα για τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ

“Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ορίστηκαν οι υποψηφιότητες της Ε.Ο.ΠΕ. στα όργανα της Διεθνούς Ομοσπονδίας (F.I.V.B.) και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.).

Συγκεκριμένα οι υποψηφιότητες είναι:

Δ.Σ. C.E.V.:
Γιώργος Καραμπέτσος, Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.

C.E.V. Sports Organising Commission: Περικλής Μπακοδήμος, Εκτελεστικός Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ., F.I.V.B./C.E.V. Technical Delegate, Μέλος της C.E.V. Sports Organising Commission

C.E.V. Beach Volleyball Commission: Θανάσης Ρέρρας, Μέλος της Beach Volleyball Commission της C.E.V.

C.E.V. Refereeing Commission: Γιώργος Γεωργουλέας, C.E.V. Refereeing Delegate

C.E.V. legal Commission: Κορνηλία Αποστολάκη, Νομική Σύμβουλος Ε.Ο.ΠΕ.

Δ.Σ. F.I.V.B.:
Μάριος Γκιούρδας, τ. αρχηγός Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Τεχνικός Σύμβουλος Ε.Ο.ΠΕ.

F.I.V.B. Beach Volleyball Commission: Νίκος Σοφιανός, Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ., F.I.V.B./C.E.V. Technical Delegate.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ