1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2017 20:37

Θα θυμόμαστε το έργο της και θα τιμούμε τη μνήμη της Ευγενίας Παπαγεωργίου

Στο πένθος βυθίστηκε η Παλλήνη και η κοινότητα του βόλεϊ στην είδηση του θανάτου της Ευγενίας Παπαγεωργίου. Η πρόεδρος του ΑΟ Παλλήνης με το τεράστιο αθλητικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο αφήνει πίσω της ένα μεγάλο κενό που δεν είναι δυνατόν να αναπληρωθεί. Η απώλεια της είναι μεγάλη και το έργο της τεράστιο. Όσοι την γνώρισαν και την έζησαν βυθίστηκαν στον πόνο και στην θλίψη. Η Ευγενία Παπαγεωργίου αφιέρωσε τη ζωή της στο βόλεϊ και στον αγαπημένο της σύλλογο που ειδικά μετά και τον θάνατο του συζύγου της ήταν το πραγματικό της σπίτι.


Η εκλειπούσα είχε διατελέσει μέλος και ειδική γραμματέας του ΔΣ της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΠΑΑΑ. Και δεν ήταν μόνον αυτά. Αποστρέφονταν τους τίτλους και τα ουφίτσια. Ήταν μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής με ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα του βόλεϊ αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της στους αγώνες των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββατοκύριακου (18-19/3). Είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει στη μνήμη της.

Η Ευγενία Παπαγεωργίου ήταν σύζυγος του εισαγγελέα Εφετών Σωτήρη Μπάγια ο οποίος πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή με αναπάντεχο τρόπο. Η περίπτωση του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του οφείλονταν σε καλαζάρ. Ηταν μία σπάνια περίπτωση που κόστισε την ζωή σε έναν άνθρωπο που δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας. Ο θάνατος του συζύγου της είχε συγκλονίσει και την ίδια η οποία ήδη έδινε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Όσοι την είχαν γνωρίσει θαύμαζαν τη δύναμη της, την αισιοδοξία της και τον αλτρουσιμό της.

Μέχρι και τις τελευταίες ώρες η Παπαγεωργίου ήταν μέσα στα κοινά του ΑΟ Παλλήνης και είναι κοινό μυστικό πως για τις ανάγκες του συλλόγου και των αθλητών δαπάνησε το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής της περιουσίας.

Αθλητικοί φορείς, εκπρόσωποι συλλόγων, αθλητές αθλήτριες, προπονητές και όσοι γνώριζαν την ίδια και το έργο της μιλούν για μία μεγάλη απώλεια και ένα τεράστιο κενό που αφήνει πίσω της. Όλοι εδώ στο volleynews.gr θα την θυμόμαστε και θα την τιμούμε και ευχόμαστε η πορεία και το έργο της να βρει άξιους μιμητές.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ