1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2017 17:53

Μπόσκαν: «Σε έναν ημιτελικό δεν υπάρχουν φαβορί»

Χαρούμενος για τη πρώτη του συμμετοχή σε φάιναλ-4 Κυπέλλου ο Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε πως δεν υπάρχει φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ και ευχήθηκε όλοι να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου.
«Είμαι χαρούμενος που ως προπονητής του Ολυμπιακού συμμετέχω σε αυτό το φάιναλ-4 στη Θεσσαλονίκη. Ο ημιτελικός μας στο Κύπελλο είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ όπως γνωρίζετε. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι να το παρακολουθήσει κανείς αλλά για εμάς και τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, δύσκολο και για τους δύο. Μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχουμε νικήσει, αλλά θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό. Ξέρουν οι παίκτες μου πως ένας ημιτελικός δεν έχει πλεονέκτημα κάποια ομάδα. Ό,τι και αν έγινε στο παρελθόν δεν μετράει, μόνο από εδώ και πέρα. Εύχομαι και οι θεατές να απολαύσουν ένα πολύ ωραιό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και από το άλλο ζευγάρι και να πιάσουν την καλύτερη απόδοσή τους».

Φιλίποφ: «Να κρατήσουμε το Κύπελλο»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ τόνισε: «Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από τη πλευρά μου που δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά για το φάιναλ-4. Είμαι σίγουρος ότι το διήμερο θα είναι γιορτή του βόλεϊ. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όλοι ξέρουν τους στόχους του Ολυμπιακού. Θέλουμε να κρατήσουμε το Κύπελλο αλλά πρέπει να κερδίσουμε δύο παιχνίδια. Έχουμε απέναντι μας τον ΠΑΟΚ, με καλούς παίκτες και προπονητή. Τον γνωρίζουμε και μας γνωρίζει καλά. Θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι με υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Καλή επιτυχία σε όλους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ