1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2014 14:07

Φάκας: «Καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα του εμφανίστηκε ο Γιάννης Φάκας. Ο τεχνικός της Παλλήνης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr μετά την κατάκτηση του τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» και αναφέρθηκε στον στόχο της Παλλήνης που δεν είναι άλλος από το να παίζει όμορφο βόλεϊ.
«Έχουμε μία αξιοπρεπή ομάδα. Το έχω ξαναπεί, δεν έχουμε ομάδα πρωταθλητισμού αλλά ομάδα με νεαρά άτομα και δύο έμπειρους παίχτες. Δουλεύουμε αρκετά καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν και δείχνουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και κανένας αντίπαλος δεν θα περάσει από εμάς... διαδικαστικά. Μπορούμε να κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον στόχο της Παλλήνης: «Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ, τα λεφτά που παίρνουν τα παιδιά είναι για να μπορούν να έρχονται στην προπόνηση. Δυστυχώς δεν είχαμε την ικανότητα για πρωταθλητισμό αλλά χαίρομαι που μια τέτοια ομάδα μπορεί και παρουσιάζει αυτό το θέαμα.
Διαβάστηκε 875 φορές

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Volleyfan..daros Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 04:41 posted by Volleyfan..daros

    Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ. ΕΣΥ κε ΦΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α1. ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΠΙΚΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ. ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ. Α ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ