1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-07-2014 18:56

Κοτσιλιάνος: «Όλα δούλεψαν καλά, πάμε Βεγορίτιδα και Αλεξανδρούπολη» (video)

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Μάστερς του Vari Sports Club ο Γιώργος Κοτσιλιάνος μίλησε στο volleynews.gr για τη συνέχεια της ομάδας και τα σχέδιά τους.

«Νομίζω ότι η απόδοση μας ήταν αρκετά καλή σε όλα τα στοιχεία και αυτό δημιουργεί την κατάλληλη πίεση και για αυτό νομίζω ήρθε ένα εύκολο αποτέλεσμα. Δεν ήταν κάποιο ξεχωριστό στοιχείο, όλα δούλεψαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με κάποια πολύ μικρά διαστήματα. Νομίζω ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις ώστε να έρθει νέος κόσμος, νέα παιδιά και αθλητές που ασχολούνται με τη σάλα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν σταματήσει, και πρέπει να τους δοθούν κίνητρα. Νομίζω πως είναι κοινά αποδεκτό πως το επίπεδο δεν είναι το επιθυμητό.

Βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει, κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούμε και στην Βεγορίτιδα, και στους τελικούς στην Αλεξανδρούπολη. Απ' εκεί και πέρα ξεκινά μια σειρά πολλών διοργανώσεων στο εξωτερικό οι οποίες φτάνουν ως τον Δεκέμβρη. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη είναι συνεχόμενα ανά εβδομάδα και μετά έχουμε κάποια μικρά κενά. Είμαστε ακόμη σχεδόν στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Το τι θα κάνουμε στη σάλα είναι ακόμη άγνωστο. Είναι ένα κομμάτι που θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει. Όπως έχουμε δηλώσει και παλιότερα, στόχος για εμάς είναι το beach volley, να προχωράμε και να βελτιωνόμαστε εκεί. Το καλύτερο δυνατό για εμάς θα ήταν να μην αγωνιζόμαστε καθόλου στη σάλα, για να μη χάνουμε χρόνο από την προετοιμασία μας στο beach volley. Αυτό γιατί χάνεις και σε προετοιμασία, και σε κούραση και μερικές φορές και στο τουρνουά, τα οποία μπορεί να στοιχίσουν στην πορεία. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τη σάλα, θα δούμε στην πορεία. Το να μην παίξεις στη σάλα σημαίνει ότι πρέπει να έχεις την υποστήριξη και να λυθούν κάποια βιοποριστικά θέματα.

Σίγουρα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Vari Sports Club, το οποίο μας στηρίζει, και ειδικά η Έφη Σφυρή, η οποία μας παρέχει το γήπεδο για να προπονούμαστε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Υπάρχει πολύς κόσμος που στηρίζει την ομάδα, όπως μπορεί ο καθένας και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ