1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2021 20:02

Υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. με την παράταξη «Πρώτα το Βόλεϊ» ο Νεκτάριος Χαλβατζής

Ο νυν Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. και πρόεδρος του συλλόγου ΑΟΠΕ Μοσχάτου, Νεκτάριος Χαλβατζής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. στις 27 Μαρτίου με την παράταξη «Πρώτα το Βόλεϊ» με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπέτσο.

Αναλυτικά:

Στην τετραετία που ολοκληρώθηκε έγινε μία τιτάνια προσπάθεια εξυγίανσης που δεν έχει προηγούμενο σε καμία αθλητική ομοσπονδία. Έγινε μία οργανωμένη και τεράστια προσπάθεια από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την καταγραφή των χρεών, τον διακανονισμό τους, την διαπραγμάτευση τους και την αποπληρωμή τους. Με τεράστιο κόστος τα καταφέραμε. Η άλλη επιλογή που είχαμε ήταν να βάλουμε κάτω από το χαλί χρέη και υποχρεώσεις και να μεταθέσουμε τα προβλήματα στους «επόμενους». Στόχος μας είναι μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εξόφληση των χρεών και να παραδώσουμε την ομοσπονδία «καθαρή» στις επόμενες γενιές.

Βελτιώσαμε το μητρώο των αθλητών, καταργήθηκαν τα «δελτία» και η συμμετοχή των αθλητών/αθλητριών σε όλα τα πρωταθλήματα (Εθνικά-Τοπικά) γίνεται μόνο με αγωνιστική λίστα που εκδίδεται άμεσα και ηλεκτρονικά από το μητρώο της Ε.Ο.ΠΕ..

Φέραμε στο φως όλες τις συναλλαγές της Ε.Ο.ΠΕ. μέσω του Διαύγεια.

Δώσαμε βαρύτητα στις αναπτυξιακές ηλικίες. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές επισκέφτηκαν όλη την Ελλάδα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπως η Καστοριά, η Ορεστιάδα, το Καστελόριζο και σχεδόν όλα τα νησιά και κατέγραψαν τη δύναμη των νέων αγοριών και κοριτσιών.

Οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών μετά από 10 χρόνια και γυναικών μετά από 18 χρόνια επέστρεψαν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πλέον ο στόχος είναι η συνεχής μας παρουσία σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις.

Φέραμε το μπιτς βόλεϊ και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης, υποστηρίξαμε αθλητές και αθλήτριες να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους και το αναδείξαμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τόσο για το μπιτς βόλεϊ, όσο και για το νέο άθλημα, το σνόου βόλεϊ στο οποίο διοργανώσαμε τα πρώτα πανελλήνια πρωταθλήματα, όλα τους τα έξοδα καλύφθηκαν από χορηγούς και δεν επιβαρύνθηκε ούτε ευρώ ο προϋπολογισμός της Ε.Ο.ΠΕ..

Μπαίνουμε σε μία νέα εποχή γεμάτη προκλήσεις, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και όλοι μας πρέπει να είμαστε επί των επάλξεων για να βγούμε νικητές από τις προκλήσεις και να αναδείξουμε το ελληνικό βόλεϊ, το άθλημα της οικογένειας και της ελληνικής κοινωνίας.

Καθιέρωση των Εθνικών ομάδων σε υψηλό επίπεδο, ισχυροποίηση των πρωταθλημάτων, κίνητρα για τα σωματεία και τις ακαδημίες είναι οι τρεις βασικοί άξονες δράσης για την επόμενη τετραετία. Το ελληνικό βόλεϊ χρειάζεται σταθερή διοίκηση, αξιόπιστες προτάσεις και ρεαλιστικές λύσεις σε κάθε πρόκληση.

Νεκτάριος Χαλβατζής
Υποψήφιος με την παράταξη «Πρώτα το Βόλεϊ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ