1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-08-2015 14:15

Ξανά στον ΟΠΕΡ ο Νικάκης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την έναρξη συνεργασίας με τον Νεκτάριο Νικάκη για τη θέση του τεχνικού συμβούλου ανακοινώνει ο ΟΠΕ Ρεθύμνου. 
Η Διοίκηση του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του πολυνίκη προπονητή Νεκτάριου Νικάκη με την ομάδα μας.

Ο Έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει την θέση του Τεχνικού Συμβούλου και υπεύθυνος υποδομών στα αγόρια.

Η Διοίκηση του Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου τον καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια του.
Διαβάστηκε 1177 φορές

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚ-γυναίκες: Πρωταθλήτρια Κρήτης με ανατροπή η ΓΕ Ηρακλείου
    Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης στις γυναίκες, αφού επικράτησε στην έδρα της του Ν. ΟΠΕΡ και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών πλέι οφ Β΄εθνικής.
  • Α2 Γυναικών: 'Αλμα παραμονής ο ΟΠΕΡ, νίκη για ΕΟΣ
    Μία ακόμη σημαντική νίκη για την παραμονή του, πέτυχε ο εξαιρετικός ΟΠΕΡ, ο οποίος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών επικράτησε στην Αθήνα του ΑΣ Ηλιούπολης με 1-3 και σε συνδυασμό με το ρεπό του Λουτρακίου, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
  • «Μπαλωθιά» ΟΠΕΡ στις Αμαζόνες με 3-1!
    Η μεγαλύτερη έκπληξη της 14ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 πραγματοποιήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου να λυγίζει με 3-1 σετ τις Αμαζόνες που είναι μία από τις διεκδικήτριες της ανόδου.
  • Σε απολογία οι αθλήτριες του ΟΠΕΡ και η Ολυμπιάδα
    Οι αθλήτριες του ΟΠΕΡ που είχαν το επεισόδιο με τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ποσειδώνα κλήθηκαν σε απολογία, όπως και η Ολυμπιάδα Πατρών για το δυσφημιστικό επεισόδιο που δημιούργησε ο Πρόεδρός του στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό.
  • Α2 Γυναικών: Πρώτη νίκη για ΑΣ Ηλιούπολη, μεγάλο «διπλό» για Βότση
    Χρειάστηκε να περάσουν επτά αγωνιστικές για να μπορέσει ο ΑΣ Ηλιούπολης να πετύχει με 3-0 την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στον αποδεκατισμένο ΟΠΕΡ ύστερα από το επεισοδιακό ματς που ειχε η Κρητική ομάδα την Τετάρτη, με τον Ποσειδώνα στο Λουτράκι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ