1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2015 15:17

Με την ίδια συνταγή ο ΟΠΕΡ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
«Συνταγή» που επιτυγχάνει σαφώς και δεν αλλάζει νομοτελειακά και στον χώρο του αθλητισμού. Το σχέδιο για τη νέα χρονιά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο για τον ΟΠΕ Ρεθύμνου, τόσο σε επίπεδο Γυναικών, όσο και σε επίπεδο Ανδρών.
Εξάλλου και οι δύο ομάδες πέτυχαν τους στόχους τους, με τις γυναίκες να ανανεώνουν την παραμονή τους για ακόμη μία χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία και τους Άνδρες να φτάνουν κοντά στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, συμμετέχοντας στα πλέι οφ. Η «συνταγή» βέβαια ήταν γνωστή. Ο ΟΠΕ Ρεθύμνου έδωσε χώρο κατά κύριο λόγο στις Ρεθυμνιώτισες και στους Ρεθυμνιώτες, αλλά και στις Κρητικές και στους Κρητικούς, «χτίζοντας» δύο ομάδες που αντιπροσώπευαν πλήρως το βόλεϊ του νησιού.

Ψαρουδάκης: «Ρεθυμνιώτικες ομάδες»

Μάλιστα έδειξαν και με το παραπάνω πως το Κρητικό βόλεϊ έχει παρόν και μέλλον. Η τοποθέτηση του προέδρου του ΟΠΕ Ρεθύμνου, Κωστή Ψαρουδάκη στην Κρητική Επιθεώρηση είναι αφοπλιστική και ξεκάθαρη, για το πώς θα κινηθεί η ομάδα σε όλα τα τμήματα της και τη νέα χρονιά. «Οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να έχουν το ίδιο μοντέλο με τις προηγούμενες χρονιές. Το Ρεθυμνιώτικο και το Κρητικό στοιχείο θα συνεχίσει να είναι έντονο. Ειδικότερα πέρυσι τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες ήταν μια Παγκρήτια προσπάθεια. Χαίρομαι που κάποιοι μας ακολουθούν», δήλωσε με νόημα ο κ. Ψαρουδάκης.

Ακολουθώντας την γνωστή του τακτική τα τελευταία χρόνια, ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ με τους συνεργάτες του, κάνουν μέσα σε πάσα μυστικότητα τις κινήσεις τους για την ενίσχυση και των δύο ομάδων. Στα χέρια της Ρεθυμνιώτικης διοίκησης βρίσκονται προτάσεις για πολλές αθλήτριες και αθλητές, ούτως ώστε να στελεχώσουν και να ενισχύσουν τις δύο ομάδες ενόψει της νέας χρονιάς. Βέβαια, τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας, όπως και σε όλα τα αθλήματα είναι δεμένα, από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Η κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα χτυπάει «κόκκινο» και κανείς δεν μπορεί αυτή την στιγμή να πει με βεβαιότητα τι θα ξημερώσει η 13η Ιουλίου. Έτσι, έχουν γίνει κάποιες επαφές και ο σχεδιασμός για την ομάδα, αλλά χωρίς να έχουν προχωρήσει σε τελική φάση οι συζητήσεις.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι αρκετά πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις όσον αφορά το προπονητικό επιτελείο και για τις δύο ομάδες. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν με τους Νίκο Ζιώγα και Μανόλη Πρασανάκη στο «τιμόνι» γυναικών και ανδρών αντίστοιχα. Αδιαμφισβήτητα και οι δυο τους είναι μέρος της επιτυχίας της κάθε ομάδας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να συζητηθεί η περίπτωση παραμονής και των δύο στον πάγκο των ομάδων τους. Στην παρούσα φάση, φαντάζει πιο δύσκολη η περίπτωση του Νίκου Ζιώγα, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του, οι οποίες δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τροχοπέδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Διαβάστηκε 1373 φορές

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚ-γυναίκες: Πρωταθλήτρια Κρήτης με ανατροπή η ΓΕ Ηρακλείου
    Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης στις γυναίκες, αφού επικράτησε στην έδρα της του Ν. ΟΠΕΡ και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών πλέι οφ Β΄εθνικής.
  • Α2 Γυναικών: 'Αλμα παραμονής ο ΟΠΕΡ, νίκη για ΕΟΣ
    Μία ακόμη σημαντική νίκη για την παραμονή του, πέτυχε ο εξαιρετικός ΟΠΕΡ, ο οποίος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών επικράτησε στην Αθήνα του ΑΣ Ηλιούπολης με 1-3 και σε συνδυασμό με το ρεπό του Λουτρακίου, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
  • «Μπαλωθιά» ΟΠΕΡ στις Αμαζόνες με 3-1!
    Η μεγαλύτερη έκπληξη της 14ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 πραγματοποιήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου να λυγίζει με 3-1 σετ τις Αμαζόνες που είναι μία από τις διεκδικήτριες της ανόδου.
  • Α2 Γυναικών: Πρώτη νίκη για ΑΣ Ηλιούπολη, μεγάλο «διπλό» για Βότση
    Χρειάστηκε να περάσουν επτά αγωνιστικές για να μπορέσει ο ΑΣ Ηλιούπολης να πετύχει με 3-0 την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στον αποδεκατισμένο ΟΠΕΡ ύστερα από το επεισοδιακό ματς που ειχε η Κρητική ομάδα την Τετάρτη, με τον Ποσειδώνα στο Λουτράκι.

  • «Θρίλερ» στο Λουτράκι με νεύρα και νίκη του ΟΠΕΡ
    Με τη νίκη του ΟΠΕΡ με 3-2 σετ επί του Ποσειδώνα στο Λουτράκι ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του Α' ομίλου της Α2 Γυναικών.

2 σχόλια

  • Comment Link Κοπελι Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 05:31 posted by Κοπελι

    Η Ναξος μαλλον δεν κατεβαινει ο Αιαντας μαλλον θα ειναι σιγουρα η δευτερη οποτε μια ομαδα θα πεσει-αν κατεβει τελικα ο Αστερας -,αρα παμε με το ιδιο ... πετυχημενο μοντελο αυτο που περυσι στο κυπελο μας εκανε ο Ηρακλης Κηφ της Α2 ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ

  • Comment Link kokos Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 13:00 posted by kokos

    Ο Ζουπάνι και ο Κοτσιλιάνος.....είναι μέσα απο το Ρέθυμνο?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ