Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-04-2015 20:12

Πρασανάκης: «Βάσεις για τις επόμενες σεζόν»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για την ανδρική ομάδα του ΟΠΕΡ  η σεζόν που τελείωσε ήταν εξαιρετική, αλλά η ομάδα έχει και συνέχεια σύμφωνα με τον τεχνικό Μανώλη Πρασανάκη


«Ό απολογισμός σε αυτά τα μπαράζ είναι με θετικό πρόσημο για την ομάδα μας. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό, θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και υποπέσαμε σε κάποια λάθη που μας στοίχησαν. Στο δεύτερο ματς με τη Νίκη Αιγινίου, η ομάδα έπαιξε καλύτερα, ήταν πιο προσηλωμένη και συγκεντρωμένη στην τακτική και «όπλο» μας ήταν το πολύ καλό σερβίς. Με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μία καθαρή νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία δεν ήταν αρκετή για να μας δώσει την πρόκριση στα τελικά».

Παράλληλα, ο τεχνικός του ΟΠΕΡ, στάθηκε συνολικά στην πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του και ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, τον κόσμο του Ρεθύμνου και την διοίκηση του συλλόγου. «Με την φετινή παρουσία μας, βάλαμε τις βάσεις για μία ομάδα, η οποία με κάποιες διορθωτικές κινήσεις του χρόνου, μπορεί να φτάσει εκεί που θέλει. Η πορεία μας φέτος, μας δείχνει προς τα που πρέπει να πάμε. Αυτές είναι αποφάσεις που πρέπει να πάρει η διοίκηση, η οποία τόσο καιρό είναι στο πλευρό μας και μας συμπαραστέκεται. Η χρονιά θεωρείται άκρως επιτυχημένη και ο λόγος είναι προφανής, τόσο λόγω αποτελεσμάτων όσο και διότι βγήκε χωρίς τραυματισμούς. Επίσης πολύ σημαντικό ήταν το γεγονός πως καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς υπήρχε ομαδικό κλίμα και λειτουργούσαμε σαν μια καλή παρέα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον βοηθό μου Γιάννη Καραμιχάλη, για την πολύτιμη βοήθεια του και συμπαράσταση, την φυσικοθεραπεύτρια μας Βενετία Μπαρκάτσα, για την πολύτιμη συνδρομή της για την αγωνιστική υγεία των αθλητών. Ευχαριστώ επίσης τους αθλητές για την άψογη επαγγελματική συνεργασία που είχαμε φέτος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην ομάδα σε όλα τα παιχνίδια και έδειξε για ακόμη μία φορά πως το Ρεθυμνιώτικο κοινό αγαπάει το βόλεϊ. Ελπίζω να τους κάναμε υπερήφανους με την πορεία μας φέτος. Τέλος, προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κωστή Ψαρουδάκη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».
Διαβάστηκε 665 φορές