1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-10-2014 12:49

Ένας... άλλος ΟΠΕΡ με Κοτσιλιάνο, Ζουπάνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Η είδηση της έλευσης των πρωταθλητών μπιτς βόλεϊ, Γιώργου Κοτσιλιάνου και Νίκου Ζουπάνη στο Ρέθυμνο για την προετοιμασία τους εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας και για το ανδρικό του ΟΠΕΡ, αλλάζει τα δεδομένα σ' ότι γνωρίζαμε τα τελευταία χρόνια στο χώρο της ρεθυμνιώτικης ανδρικής πετοσφαίρισης.
Οι δύο πρωταθλητές ανεβάζουν το πρεστίζ των κυανοκιτρίνων που μαζί με την έλευση του ακραίου, Βασίλη Κόκκινου και σε συνάρτηση με το ότι η περσινή ομάδα που αποτελούνταν από γηγενείς παίκτες, κέρδισε το στοίχημα της παραμονής στην Α2, τείνουν να αλλάξουν το ρου της ιστορίας του συλλόγου.

Αν προσθέσει κανείς και την έλευση του Μονιάκη, αλλά και την επαναδραστηριοποίηση του Θοδωρή Σπανόπουλου που θεωρείται μία ακόμη πολυτέλεια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι η επόμενη μέρα στον ΟΠΕΡ μοιάζει ως η πιο ηλιόλουστη μετά από πολλά χρόνια.

Ψαρουδάκης: «Είναι ευκαιρία να γίνουν ορισμένα πράγματα παραπάνω στον τόπο μας»

Ο πρόεδρος του πετοσφαιρικού συλλόγου εξήγησε πως έγινε το… κόλπο γκρόσο και ήρθαν οι πρώτοι δύο πρωταθλητές στο Ρέθυμνο…

«Είχε γίνει μια συνάντηση μεταξύ μας από τον Αύγουστο. Τα είχαμε πει με τα παιδιά και μου είχαν εξηγήσει ότι, πρώτος τους στόχος ήταν να πάνε να προετοιμαστούν στο εξωτερικό. Αυτό δεν κατέστη εφικτό, εμείς ήμασταν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις μας κι επειδή τέλειωνε και η προθεσμία των μεταγραφών, αποφάσισαν να έρθουν σ' έναν τόπο που ξέρουν ότι, γνωρίζει από καλό βόλεϊ και φυσικά διαθέτει τις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες. Τα παιδιά απάντησαν θετικά γι' αυτό και η είδηση ήρθε λίγο αργά».

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ δεν περιορίστηκε μονάχα στα του συλλόγου. Ως γνωστό, κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στην ΕΟΠΕ και ως φίλος του βόλεϊ της σάλας αλλά και του μπιτς βόλεϊ, εστίασε στη σημασία που είχε η έλευσή τους στην πόλη μας.

«Είναι καλό για το βόλεϊ και για το μπιτς βόλεϊ. Είναι ευκαιρία να γίνουν ορισμένα πράγματα παραπάνω στον τόπο μας, τα οποία είμαστε σε θέση να πράξουμε τόσο εμείς, όσο και οι τοπικοί φορείς.

Όσον αφορά τον ΟΠΕΡ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι μια ομάδα που λειτουργεί με γηγενείς παίκτες, μπορεί κάλλιστα να έχει τη βοήθεια των παικτών που θα δώσουν λίγη ποιότητα παραπάνω».

Ψάχνει κεντρικό

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του συλλόγου για το πού μπορεί να οδηγήσει όλη αυτή η προσπάθεια που φέρνει μεγάλη αναπτέρωση ηθικού στη ρεθυμνιώτικη ομάδα, απάντησε αλληγορικά δίχως να δείξει την έκταση: «Αντιλαμβάνεστε πως η κατεύθυνση που θέλουμε είναι να αναδείξουμε την ομάδα και τον τόπο μας.

Βέβαια τα παιδιά, έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να προετοιμαστούν για το μπιτς. Είναι δεδομένο όμως ότι θα βοηθήσουν την ομάδα μας.

…Και δεν είναι μόνο αυτοί… Στην ομάδα μας θα βρίσκονται οι Κόκκινος, Σπανόπουλος και Μονιάκης ενώ υπάρχει και μια εκκρεμότητα στη θέση του κεντρικού. Μέχρι τις 18 του μήνα, διατηρούμε ακέραια το δικαίωμα -και σας το λέω υπεύθυνα ότι το επιδιώκουμε- να πάρουμε έναν ακόμη παίκτη που θα προορίζεται γι' αυτή τη θέση».

Η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ δεν αναφέρθηκε μονάχα για τα θέματα της ανδρικής ομάδας. Η γυναίκες που διατηρούνται στην Α1 βρίσκονται λίγο μετά τη μέση της προετοιμασίας τους και το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Στην πραγματικότητα, ο ΟΠΕΡ ψάχνει να φέρει τρεις παίκτριες που θα αποτελούν τη γραμμή κρούσης σε θέσεις-κλειδιά όπως αυτές της πασαδόρου, της διαγώνιου και της ακραίας.

«Θέλουμε να φέρουμε δύο παίκτριες για την ώρα που θα στελεχώσουν τις θέσεις της πασαδόρου και της διαγωνίου. Έχουμε καταλήξει στα πρόσωπα και είμαστε στη διαδικασία να τις φέρουμε στην ομάδα. Αν έρθουν αυτές, θα είμαστε και στο τμήμα γυναικών ως σύλλογος, μια πλήρης ομάδα».

Ρεθυμνιώτικα Νέα
Διαβάστηκε 623 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ